080 60 76 - brezplana pomo in telefonska naroila
Brezplačna pomoč in naročila
Naj trgovec leta 2013 - zaneslljiv trgovec

Izberi svojo iskrico zdravja!

Moja košarica 0 items: 0,00 €

Paketi

V kategoriji kompleti so na voljo vnaprej skrbno sestavljeni paketi za hujšanje, vitalnost in energijo. Njihov namen je kupcem olajšati nakup in prihraniti čas, kadar iščejo kombinacijo učinkovitih izdelkov za rešitev določene težave ali dosego določenega cilja.

Izdelkov: 8

na stran

Mreža  Seznam 

Nastavite padajočo smer
 • Hujšanje paket osnovni

  Hujšanje paket Osnovni

  Osnovni paket Hujšanje vključuje tri izdelke, ki vam bodo pomagali odpraviti odvečno telesno maščobo: zeleno kavo, konjugirano linolno kislino in zeleni čaj.

  Redna cena: 70,45 €

  Spletna cena 52,86 €

 • Hujšanje paket 4

  Hujšanje paket Extreme

  Paket Hujšanje Extreme vključuje tri izdelke, ki vam bodo v kombinaciji z zdravo prehrano in gibanjem pomagali znebiti se neželenih maščobnih oblog: Acai Extreme, afriški mango in CLA.

  Redna cena: 85,96 €

  Spletna cena 64,47 €

 • Hujšanje paket Vegan

  Hujšanje paket Vegan

  Paket Hujšanje vegan vključuje tri izdelke, ki vam bodo v kombinaciji z zdravo prehrano in gibanje pomagali se otresti neželenih maščobnih oblog in so primerni za vegane: afriški mango, Capsi Extreme in malinove ketone.

  Redna cena: 92,66 €

  Spletna cena 67,76 €

 • Paket hujšanje Supreme

  Hujšanje paket Supreme

  Paket Hujšanje Supreme vključuje tri izdelke, ki vam bodo v kombinaciji z zdravo prehrano in gibanjem pomagali znebiti se neželenih maščobnih oblog: Acai jagode, afriški mango in malinove ketone.

  Redna cena: 100,65 €

  Spletna cena 75,50 €

 • Vitalia Anti-aging paket 2

  'Anti-aging' paket 2

  Paket anti-aging 2 vključuje tri izdelke, ki bodo poskrbeli za uspešno upočasnjevanje staranja in s tem mnogih starostnih bolezni: super acai jagode 750, resveratrol in astaksantin.

  Redna cena: 96,75 €

  Spletna cena 67,73 €

 • Vitalia Paket Vitalnost 1

  Vitalnost paket 1

  Paket Vitalnost 1 vključuje tri izdelke, ki bodo poskrbeli za vašo vitalnost, ohranjanje zdravja in dobro počutje: multi vitamine in minerale, omega-3 maščobe ter borovnice.

  Redna cena: 49,15 €

  Spletna cena 36,87 €

 • Vitalia Paket Vitalnost 2

  Vitalnost paket 2

  Paket Vitalnost 2 vključuje tri izdelke, ki bodo poskrbeli za vašo vitalnost, ohranjanje zdravja in dobro počutje: multi vitamine in minerale, olje polenovke ter ekstrakt zelenega čaja.

  Redna cena: 50,65 €

  Spletna cena 38,00 €

 • Vitalia imunski sistem 2 paket

  Imunski sistem paket

  Paket Imunski sistem vključuje tri izdelke, ki bodo poskrbeli za dvig vašega imunskega sistema in uspešen boj proti virozam: oljčne liste, glutamin in ameriški slamnik.

  Redna cena: 51,94 €

  Spletna cena 38,59 €

Izdelkov: 8

na stran

Mreža  Seznam 

Nastavite padajočo smer