Po treh letih velika prenova spletne trgovine Vitalia.si!
Vaša najljubša trgovina s prehranskimi dopolnili, super hrano in športno prehrano Vitalia.si je odslej v popolnoma novi podobi in z novimi funkcionalnostmi.

 

Spletna trgovina Vitalia deluje od oktobra 2011 in je nastala z željo uporabnikom ponuditi visoko kakovostna, koncentrirana in preverjeno učinkovita prehranska dopolnila po dostopnih cenah. V ponudbi so raznoliki izdelki za ohranjanje zdravja, dobrega počutja in vitalnosti ter za pomoč pri hujšanju. Vitalia.si je tudi ekskluzivni zastopnik za prehranska dopolnila priznanega britanskega proizvajalca HealthSpark.

Helathspark Essentials

Prehranska dopolnila HealthSpark so proizvedena v Veliki Britaniji po načelih GMP ali dobre proizvodne prakse. HealthSpark je eden vodilnih proizvajalcev prehranskih dopolnil v Veliki Britaniji in tudi član zveze Health Food Manufacturers Association (HFMA) s čimer je zagotovljeno, da so vsi izdelki proizvedeni v skladu z evropsko zakonodajo. Dodatna prednost in posebnost je tudi nadvse inovativna in priročna embalaža, ki omogoča lažje shranjevanje, saj zavzame manj prostora ter omogoča boljšo preglednost in urejenost v omarici s prehranskimi dopolnili.

 

Kaj nudimo?


Vitalia.si vam nudi:


• 
široko ponudbo izdelkov;
• cenovno dostopne izdelke;
• visoko kakovostne in koncentrirane izdelke, ki zares delujejo;
• enostavno in varno uporabo spletne trgovine, v katero je možna prijava tudi s Facebook računom;
• različne možnosti plačila (plačevanje s plačilnimi karticami, Pay Pal-om, plačilom po predračunu in plačilom po povzetju);
• možnost osebnega prevzema izdelkov na sedežu podjetja;
• pomoč in svetovanje uporabnikom na brezplačni številki 080 60 76, po elektronski pošti ali z online pogovorom;
• hitro dostavo, saj je večina izdelkov vedno na zalogi. 


Spletna trgovina Vitalia je tudi redna prejemnica priznanj, saj je že tretje leto zapored prejela naziv Naj Trgovec leta – zanesljiv trgovec, kar zagotavlja, da je nakupovanje na Vitalia.si varno in zanesljivo.

 

Katere novosti in izboljšave prinaša prenova?

S prenovo trgovine Vitalia.si so dodane še naslednje prednosti:


• sodoben dizajn, prilagojen tudi mobilnim napravam in tablicam;
blog – objavljali bomo nasvete o uporabi prehranskih dopolnil, izsledke raziskav o delovanju prehranskih dopolnil, o zdravem načinu življenja, o dietah ... skratka vsem, s čimer boste ohranjali svoje zdravje in vitalnost.
• uporaba naprednih filtrov, da boste med množico izdelkov lažje našli izdelek zase;
dodatna varnost vaših podatkov, saj je dostop do spletne trgovine sedaj možen le preko zaščitenega https/ssl protokola.


Razširjen je tudi nabor izdelkov, ki ga redno izpopolnjujemo. Najnovejše izdelke v ponudbi si lahko ogledate tukaj.


Možnost dostave z GLS

Poleg dostave s Pošto Slovenije pa smo omogočili tudi dostavo z dostavno službo GLS, tako, da lahko za dostavo izberete način, ki vam bolj ustreza.


VELIKA RAZPRODAJA!

S prenovo pa smo vam pripravili tudi veliko razprodajo vaših najljubših izdelkov! V akcijski ponudbi je mnogo izdelkov znižanih celo do 70 %, a le do konca januarja, zato pohitite!

Za pregled akcijske ponudbe kliknite tukaj, Po posebej ugodni akcijski ceni pa med drugim lahko kupite tudi najbolje prodajan izdelek za hujšanje HealthSpark zelena kava, ki je znižan kar za 50 %! KOLIČINA JE OMEJENA!

Seveda se ob tako veliki prenovi najde tudi kak 'hrošček', zato ne zamerite, če se vam bo pokazal pri klikanju po prenovljeni trgovini. Če ga boste našli, nam pišite na info"at"vitalia.si, kjer ga bomo z veseljem sprejeli in v najkrajšem možnem času odpravili. :)

Nagradna igra ob prenovi!


Ob prenovi smo vam pripravili tudi super nagradno igro, v kateri lahko prejmete eno izmed naslednjih mamljivih nagrad!


• 10x HealthSpark Zelena kava za pomoč pri hujšanju in zniževanja sladkorja v krvi

HealthSpark Zelena kava


Zelena kava je močan antioksidant, ki lahko ščiti pred oksidativnim stresom, ki ga povzročajo prosti radikali. Tako pomaga pri ohranjanju normalne celične regeneracije in rasti, pri ohranjanju normalnega metabolizma in telesne mase. Raziskava je pokazala, da pospeši metabolizem in s tem kurjenje maščob.

• 5x HealthSpark Maca XL za izboljšanje moške spolne moči

HealthSpark Maca XL


Maca XL vsebuje idealno kombinacijo mace, grškega sena (sabljasti triplat), damiane, arginina, vitamina B5, selena in cinka. Formulacijo so pripravili priznani nutricionisti za kar najboljše rezultate. Maca XL vsebuje izjemno visoko količino priznanih sestavin za izboljšanje moškega zdravja in spolne moči.

Kako sodelujem?

Nagradna igra je zaključena. 

 

Pogoji sodelovanja v nagradni igri

1. Čas trajanja nagradne igre

Nagradna igra poteka od 20. 01. 2015 do vključno 28. 02. 2015.

2. Pogoji sodelovanja

V nagradni igri lahko sodelujejo vsi obiskovalci spletne trgovine Vitalia.si (fizične osebe) razen tistih, ki so zaposleni v podjetju, ki organizira nagradno igro. S prijavo na nagradno igro se sodelujoči strinja tudi s prijavo na e-Novice spletne trgovine Vitalia.

3. Žrebanje in podelitev nagrad

Žrebanje bo potekalo 7. 03. 2015.

Žrebanje bo potekalo po načelu naključne računalniške izbire s seznama sodelujočih v nagradni igri, ki bodo izpolnili vse pogoje za sodelovanje. 

Rezultati žreba bodo objavljeni v roku 7 dni po žrebu na spletni strani www.vitalia.si.

Nagrajencem bodo nagrade poslane po pošti.

Odločitev organizatorja nagradne igre o vseh vprašanjih v zvezi z nagradno igro in pravili igre je dokončna in velja za vse sodelujoče. Pisni ugovori in vloge, ki niso v skladu s pravili nagradne igre, ne bodo upoštevani.

4. Splošni pogoji sodelovanja

S sodelovanjem v nagradni igri udeleženci soglašajo s pravili nagradne igre ter soglašajo z objavo svojega imena na spletni strani www.vitalia.si.

Podatke sodelujočih bomo uporabili za namene nagradne igre ter za potrebe zbiranja podatkov in trženja storitev podjetja ATS Splet d.o.o.

5. Odgovornost

Organizator nagradnega žrebanja je ATS Splet d.o.o., Šmartinska cesta 106, 1000 Ljubljana.