Brezplačna pomoč in naročila

Cart:

0 izdelkov - €0,00
V nakupovalni košarici nimate nobenega izdelka.

0

Irati BIO kozmetika

Vrhunska naravna kozmetika, ki temelji na ekoloških rastlinah

Antonio Vega, neutrudni zaščitnik narave in ljubitelj gora, ima diplomo iz biologije in farmacije, ki jo je opravil na univerzi Navarre. Svojo celotno in nadvse široko kariero je posvetil preučevanju zelišč in rastlin, torej študiju herbalizma ter njegovi praktični uporabi. Tako je postal eden največjih poznavalcev svetovnega merila na tem področju. Rezultat njegovih izkušenj so vrhunske formulacije kozmetike, ki temelji na ekološko pridelanih rastlinah.

Kozmetika Irati Organics na podlagi njegovega izjemnega znanja “know-how” ponuja povsem inovativne izdelke, ki so pripravljeni v harmoniji z naravo. 'Josenea labor association' je vir inspiracije za Irati Organics, da zagotavlja najvišjo kakovost popolnoma vsakega izdelka. V procesu proizvodnje se uporabljajo samo surove sestavine; 100 % ekološke medicinske in aromatične rastline, ki jih pridelujejo v združenju Josenea labor association. Na kmetiji Bordablanca, ki leži ob reki Irati, Josenea goji več kot 60 različnih medicinskih in aromatičnih rastlin na 100 % ekološki način. Ne uporabljajo nikakršnih pesticidov ali kemičnih gnojil, temveč rastlinam namenjajo posebno skrb, s čimer zagotavljajo ohranjanje aktivnih začetkov. Nasadi ekološke pridelave omogočajo dosegati njihovo temeljno misijo, ki je že od leta 2002 tudi integracija na trg dela ljudi, ki imajo pri tem največ težav.

Spoštovanje ljudi in okolja
Irati Organic uporablja za izdelavo svojih izdelkov izključno sestavine, ki spoštujejo človekovo zdravje. Ekološki certifikat zagotavlja, da so izdelki brez kakršnihkoli agresivnih sintetičnih sestavin; skušajo pa tudi optimizirati uporabo naravnih virov, tako, da ne uporabljajo kemikalij in gensko spremenjenih organizmov. Izdelki tudi niso bili testirani na živalih.

Gozd kot navdih
Gozdovi, ta ekološka pljuča, ki nam dajejo kisik, so zelena morja, ki so ohranjena v skorajda neokrnjenem stanju. Skrivajo zgodbe in izjemne fantazije, saj so priče magičnim srečanjem med favno in floro. Pri Irati Organics so se odločili, da jim bodo te naravne rezerve v navdih, v katerega bodo zavili svoje izdelke z nešteto občutki, ki ponazarjajo popolno harmonijo med naravo in bistvom.

Ni izdelkov, ki bi se ujemali se tem izborom.

This is a custom CMS block displayed if category is empty.
You can replace it with any custom content.