Brezplačna pomoč in naročila

Cart:

0 izdelkov - €0,00
V nakupovalni košarici nimate nobenega izdelka.

0

Now Ubiquinol Q10 50mg, 60 kapsul

Več pogledov

  • Natures Aid Ubiquinol 50mg
  • Natures Aid Ubiquinol 50mg
  • Natures Aid Ubiquinol 50mg

Natures Aid Ubiquinol Q10 50 mg, 30 kapsul

Na voljo: Na zalogi

€24,96

Hiter pregled

Natures Aid Ubiquinol je narejen iz stabilnega in patentiranega KanekaQH Ubiquinola iz zagotovi 50 mg Ubiquinola na kapsulo.
ALI

Posebna reducirana in aktivna oblika koencima Q10 z visoko biorazpoložljivostjo, ki jo dokazujejo znanstvene študije. Stabilna in raziskana oblika ubiquinola Natures Aid zagotovi 50 mg ubiquinola Kaneka QH™ v majhni kapsuli, ki jo je enostavno pogoltniti. Študije so pokazale, da je kombinacija koencima Q10 z oljem najbolj učinkovita. Koencim je nujno potreben za tvorjenje celične energije. Količina Q10 začne po 30. letu upadati, s tem pa tudi energija, zato je pripoorčljivo začeti z dodajanjem.

Medtem ko se mora koencim Q10 v telesu šele konvertirati v ubiquinol, pa je po 30. letu to čedlaje težje oz. je ta proces slabši. Pred leti so bila na voljo le prehranska dopolnila s Q10, saj ubiquinol izven telesa ni bil stabilen. To je spremenilo podjetje Kaneka, ki je razvilo unikatno, stabilizirano in patentirano obiliko ubiquinola, KanekaQH Ubiquinol. KanekaQH Ubiquinol je edini stabilni ubiquinol na tržišču.

Natures Aid Ubiquinol je narejen iz stabilnega in patentiranega KanekaQH Ubiquinola iz zagotovi 50 mg Ubiquinola na kapsulo.

Blagovna znamka Natures Aid
Uporaba

Vzemite 1 kapsulo 2-krat dnevno.

Opozorilo: Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano.

Sestavine

Sestavine: olje oljne repice, želatina, digliceril monooleat, glicerin, ubiquinol (Kaneka QH™), čebelji vosek, karamela, sojin lecitin.

Sestava:

1 kapsula vsebuje (sestava) količina    
Ubikinol (Kaneka QH™) (reducirana oblika koencima q10)          50 mg

 

NE vsebuje: sestavin iz gensko spremenjenih organizmov, umetnih barvil in arom; mlečnih izdelkov, laktoze, glutena, koruze, pšenice, kvasa, oreščkov, soli, sladkorja, škroba.

Shranjevanje

Hranite v suhem in temnem prostoru. Shranjujte nedosegljivo otrokom.

Poreklo
Oblika Kapsule
Lastnosti Za starostnike
Dobavitelj Bimedia d.o.o.

Napiši mnenje o izdelku

Pišete mnenje o: Natures Aid Ubiquinol Q10 50 mg, 30 kapsul

Natures Aid Ubiquinol Q10 50 mg, 30 kapsul

Na voljo: Na zalogi

€24,96