Brezplačna pomoč in naročila

Cart:

0 izdelkov - €0,00
V nakupovalni košarici nimate nobenega izdelka.

0

Zeleni čaj Natures Aid

Več pogledov

  • Zeleni čaj Natures Aid

Natures Aid Zeleni čaj 10.000 mg, 60 tablet

Na voljo: Na zalogi

€14,25

Hiter pregled

Natures Aid kapsule zelenega čaja vsebujejo 100 % ekstrakt zelenega čaja, ki vsebuje kar 297 mg polifenolov in 141 EGCG v veganski tableti.
ALI

Zeleni čaj je pridobljen iz rastline Camellia Sinesis.

Natures Aid kapsule zelenega čaja vsebujejo 100 % ekstrakt zelenega čaja, ki vsebuje kar 297 mg polifenolov in 141 EGCG v veganski tableti.

Natures Aid je podjetje iz Velike Britanije, ki proizvaja visoko kakovostna prehranska dopolnila že več kot tri desetletja. Ustanovljen leta 1981 je postal ena izmed najbolj prepoznavnih in priznanih blagovnih znamk za kakovostna prehranska dopolnila. V Natures Aid redno pripravljajo nove učinkovite formule in njihove izkušnje v naravni prehrambni industriji so združene z njihovo ekipo za razvoj izdelkov, ki prejemajo prve nagrade za inovacije in izboljšave. Proizvedeni so v skladu z načeli dobre proizvodne prakse (GMP – Good Manufacturing Practice).

Blagovna znamka Natures Aid
Uporaba

Priporočen odmerek: Vzemite 1 tableto na dan, najbolje s s hrano.

Opozorilo: Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano.

Sestavine

Sestavine: ekstrakt zelenega čaja, mikrokristalna celuloza, di-kalcijev fosfat, sredstva proti sprijemanju (magneziujev stearat rastlinskega izvora, silicijev dioksid).

Sestava: 1 tableta zagotovi ekstrakt zelenega čaja 313 mg (ekvivalentno 10.000 suhih listov zelenega čaja), standardizirano da zagotovi 297 mg polifenolov, 219 katehinov in 141 EGCG.

Shranjevanje

Hranite stran od direktne sončne svetlobe, na suhem in hladnem prostoru. Hranite nedosegljivo otrokom.

Poreklo Velika Britanija
Oblika Tablete
Lastnosti Vegansko, Vegetarijansko
Dobavitelj ATS Splet d.o.o.

Napiši mnenje o izdelku

Pišete mnenje o: Natures Aid Zeleni čaj 10.000 mg, 60 tablet

Natures Aid Zeleni čaj 10.000 mg, 60 tablet

Na voljo: Na zalogi

€14,25