Pharma Liver Aid je prehransko dopolnilo, namenjeno podpori jetrom. Vsebuje skrbno izbrane sestavine, ki podpirajo regeneracijo in pravilno delovanje jeter.

Vsebuje pegasti badelj (silimarin), artičoke (cinarin), kurkumo (kurkuminoidi), n-acetilcistein, glutation, ekstrakt črnega popra (piperin), holin in vitamin B-6.

Kako vam lahko koristi Liver Aid?

Liver Aid vsebuje kar 9 aktivnih učinkovin, narejenih iz surovin najvišje kakovosti in skrbno nadzorovane proizvodnje.

  1. Ekstrakt pegastega badlja: Standardiziran na 80 % silimarina, vključno s 30 % silibina in izosilibina, ki je znan po svojih koristnih lastnostih za izboljšanje delovanja jeter. Ščiti želodčno sluznico, podpira razstrupljevalne funkcije in ščiti jetrne celice ali hepatocite, ki so še posebej izpostavljeni pri jemanju nesteroidnih protivnetnih zdravil, zlorabi alkohola in drugih strupov.
  2. Ekstrakt listov artičok: Standardiziran na 5 % cinarina deluje hepatoprotektivno, tj. ščiti jetrne celice, uravnava raven lipidov v krvi ter uravnava raven presnove glukoze in inzulina.
  3. Ekstrakt črnega popra: Standardiziran na 95 % piperina, izboljšuje prebavo in povečuje pretok krvi, zaradi česar so naši organi bolje prekrvavljeni, kar izboljšuje njihovo delovanje.
  4. N-acetil cistein (NAC): Podpira zaščitne funkcije in razstrupljanje jeter ter aktivno sodeluje pri sintezi najpomembnejšega tripeptida v našem telesu, tj. glutationa, ki ima najpomembnejše antioksidativne funkcije v telesu.
  5. L-glutation: Nevtralizira proste radikale, saj deluje kot sprejemnik radikalov. Sintetizira se v vsaki celici našega telesa in pomaga pri čiščenju jeter.
  6. Holin: Znan predvsem zaradi svojih kognitivnih spodbujevalnih lastnosti (neposredna pretvorba v acetilholin enega najpomembnejših nevrotransmiterjev) ali kot sredstvo za zdravje jeter, ki lahko zmanjša kopičenje zamaščenih jeter, njihovo kronično vnetje, cirozo ali hiperholesterolemijo.
  7. Vitamin B6: V obliki piridoksal-5-fosfata, ki je najboljša biološko dostopna oblika vitamina B6 za naše telo. Izpolnjuje in podpira vrsto fizioloških funkcij in je ključnega pomena za pravilno delovanje vseh organov v našem telesu.
  8. Kurkuma: Kurkuma je čudežna začimba, ki pomaga pri razstrupljanju jeter. Pomaga pri spodbujanju encimov, ki lahko iz telesa odplaknejo strupe, ki jo dobimo iz hrane in drugih virov.
  9. Inulin: Inulin ugodno vpliva na nealkoholno bolezen zamaščenih jeter z modulacijo črevesnega mikrobioma in zaviranjem lipopolisaharidu podobnega receptorja.
Be the first to review “OstroVit Pharma Liver za podporo jetrom, 90 kapsul”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Reviews

There are no reviews yet.

ŽE OD 11,90 EUR

Podpira kognitivne funkcije, zmanjša utrujenost ter daje energijo!
Izdelek je bil uspešno dodan v košarico!