Fat Burner VEGE je inovativno prehransko dopolnilo, namenjeno vsem, ki se želijo znebiti odvečne telesne maščobe in postati vitkejši. Vsebuje popolnoma naravne sestavine, ki spodbudijo lipolizo in izboljšajo termogenezo. Tako bo izgorevanje maščob lažje in hitrejše.

Primerno je tudi za vegane.

OstroVit Fat Burner VEGE

Po čem se razlikuje od ostalih prehranskih dopolnil za podporo hujšanju? Po skrbni izbiri naravnih sestavin in ekstraktov, ki se med seboj dopolnjujejo in delujejo sinergistično. Gre za standardizirane ekstrakte najvišje kakovosti, ki imajo tudi ugodne vplive na zdravje, saj imajo protivnetno in antioksidativno delovanje.

  • ingver vsebuje gingerole;
  • zeleni čaj vsebuje polifenole;
  • korejski ginseng vsebuje ginzenozide;
  • zelena kava vsebuje klorogensko kislino,

… ki imajo vsi ugoden vpliv na holesterol in trigliceride v krvi. Hkrati spodbudijo metabolizem in termogenezo in tako pomagajo pri uravnavanju telesne maščobe. Najboljše rezultate boste dosegli, če boste poleg uživanja prehranskih dopolnil za pomoč pri hujšanju znižali količino zaužitih ogljikovih hidratov, še zlasti enostavnih, ter se redno gibali.

Idealno prehransko dopolnilo za kombiniranje z berberinom ali zeleno kavo za zniževanje glukoze v krvi ob obroku ter konjugirano linolno kislino.

Be the first to review “OstroVit Fat Burner VEGE, 60 kapsul”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Reviews

There are no reviews yet.

ŽE OD 11,90 EUR

Podpira kognitivne funkcije, zmanjša utrujenost ter daje energijo!
Izdelek je bil uspešno dodan v košarico!