Zeleni, črni in oolong čaji izvirajo iz čajevca Camellia sinensis. Od načina priprave je odvisno, ali nastanejo lističi zelenega, črnega ali oolong čaja. Pri proizvodnji črnega čaja se nabrani listi pustijo oksidirati, pri proizvodnji čaja oolong pa se delno oksidirajo. Zeleni čaj ne oksidira, kar pomaga zaščititi ključne antioksidativne sestavine rastline.

V naših močnih tabletah zelenega čaja je uporabljen koncentriran izvleček, ki je enakovreden 10.000 mg listov zelenega čaja; za zaužitje enake količine s pitjem tradicionalno pripravljenega zelenega čaja bi bilo treba spiti več velikih skodelic.

Naše prehransko dopolnilo za zeleni čaj so skrbno oblikovali naši notranji strokovnjaki; vsaka tableta vsebuje 297 mg polifenolov, 219 mg katehinov in 141 mg epigalokatehin galata, zato je to eden najbolj zdravih izdelkov, ki jih je mogoče kupiti.

Koristi zelenega čaja

  • vsebuje močne antioksidativne snovi;
  • izboljša kognitivne funkcije;
  • pomaga pri izgorevanju maščob;
  • zmanjša tveganje za nastanek nekaterih vrst raka;
  • ščiti možgane pred staranjem;
  • pomaga pri zdravju ustne votline;
  • pomaga pri uravnavanju krvnega sladkorja.
Uporaba

Vzemite 1 tableto na dan s hrano.
Tega izdelka ne smete jemati na prazen želodec.

Opozorilo: Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano.

Sestava

Izvleček zelenega čaja, mikrokristalna celuloza, di-kalcijev fosfat, sredstva proti sprijemanju (magnezijev stearat rastlinskega izvora, silicijev dioksid).

1 tableta zagotovi 297 mg polifenolov, vključno s 141 mg EGCG.

Oblika

Proizvajalec

Država izvora

Poljska

Shranjevanje

Hranite stran od direktne sončne svetlobe, na suhem in hladnem prostoru. Hranite nedosegljivo otrokom.

Samo prijavljene stranke, ki so kupile ta izdelek, lahko podajo oceno.

Ocene izdelka

Izdelek še nima ocen.

ŽE OD 11,90 EUR

Podpira kognitivne funkcije, zmanjša utrujenost ter daje energijo!
Izdelek je bil uspešno dodan v košarico!

Zbiraj točke in pridobi dodaten popust! Ob registraciji, nakupu in oceni izdelka ter priporočilu prijatelja prejmeš točke, ki jih lahko izkoristiš kot dobropis ob naročilu. Pripisali smo ti tudi točke za vsa opravljena naročila v letošnjem letu! Stanje točk in več informacij dobiš tukaj >>

X