Otroci se rodijo z železom, shranjenim v svojih telesih, a določeno količino je potrebno dodajati, še zlasti med 7. in 12. mesecem starosti. Otroci, ki so dojeni ali ne prejemajo z železom obogatene nadomestne formule, so v nevarnosti, da imajo prenizko železo. Podobno velja za otroke, ki uživajo pretežno rastlinsko hrano.

Železo je nujno potrebno za normalno tvorbo rdečih krvih celic in hemoglobina. Prav tako je zelo pomembno za normalen razvoj možganov oz. kognitivnih sposobnosti, skrbi pa tudi za optimalno produkcijo energije.

Kako lahko Železo pomaga vašemu otroku?

Mini kapljice Železo zagotavljajo 10 mg železa v dnevnem odmerku, poleg tega pa tudi vitamin B12, folno kislino in vitamin C.

Vitamin B12 in folna kislina prav tako omogočata normalno nastajanje rdečih krvničk ter zmanjšujeta utrujenost in izčrpanost in tako pomagata železu. Vitamin C je dodan za podporo optimalni absorpciji železa.

Mini kapljice Železo nimajo arome, zato jih lahko dodate kamorkoli. Prav tako ne vsebujejo sladkorja, umetnih barvil in umetnih arom.

Primerno za vegetarijance in vegane.

Ne vsebuje: gensko spremenjenih snovi, umetnih barvil, umetnih arom, mlečnih snovi, glutena, kvasa, pšenice, laktoze, oreščkov, soli, soje, škroba in sladil.

Samo prijavljene stranke, ki so kupile ta izdelek, lahko podajo oceno.

Ocene izdelka

Izdelek še nima ocen.

ŽE OD 11,90 EUR

Podpira kognitivne funkcije, zmanjša utrujenost ter daje energijo!
Izdelek je bil uspešno dodan v košarico!

Zbiraj točke in pridobi dodaten popust! Ob registraciji, nakupu in oceni izdelka ter priporočilu prijatelja prejmeš točke, ki jih lahko izkoristiš kot dobropis ob naročilu. Pripisali smo ti tudi točke za vsa opravljena naročila v letošnjem letu! Stanje točk in več informacij dobiš tukaj >>

X