Uporabno NAJMANJ do 31. 3. 2024

Kurkuma je večini poznana kot ena glavnih sestavin curryja in curryja v prahu ter kot barvilo za živila. Kurkuma (Curcuma longa) ima globoke tradicionalne korenine v indijski medicini, kjer jo uporabljajo že stoletja. V zadnjem času se veliko zanimanja za to zanimivo sestavino osredotoča na eno od glavnih sestavin, kurkumin.

O kurkuminu in kurkumi se pogosto govori, kot da gre za isto stvar. To ne drži. Kurkumin je le ena od sestavin celotnega zelišča kurkume – kurkuma dejansko vsebuje več kot 200 različnih, potencialno koristnih spojin.

Nekateri medicinski zeliščarji raje uporabljajo izdelke iz celega zelišča, medtem ko drugi predlagajo, da so najboljši izvlečki z visoko vsebnostjo kurkumina. Zato naša kurkuma, edinstvena kombinacija, ki vsebuje izvleček z visoko vsebnostjo kurkumina in celotno kurkumo, podpira obe filozofiji.

Ta kombinacija zagotavlja 200 mg kurkumina na kapsulo in je enakovredna uživanju 8200 mg korenine kurkume. Odločili smo se za uporabo naravnih olj v celi rastlini kurkume, ki podpirajo absorpcijo kurkumina, namesto da bi dodali črni poper, ki bi lahko vplival na delovanje številnih zdravil na recept.

Natures Aid kapsule Kurkuma 8200 mg ne vsebujejo glutena, pšenice in laktoze ter so primerne tudi za tiste, ki se prehranjujejo vegansko.

Primerno za vegane.

 

Be the first to review “Natures Aid Kurkuma 8.200 mg (močna formula), 60 kapsul”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Reviews

There are no reviews yet.

ŽE OD 11,90 EUR

Podpira kognitivne funkcije, zmanjša utrujenost ter daje energijo!
Izdelek je bil uspešno dodan v košarico!

Akcija -15 %: na izdelke za vaše najmlajše!

X