S staranjem se prehranske in biološke potrebe žensk spremenijo, zato je Natures Aid ustvaril multivitamine za ženske po 50. letu. Multivitamini in minerali Ženske 50+ vsebujejo dodatna vitamina K2 in D3, saj sta potrebna za podporo zdravim kostem.

Vsebnost železa v tem izdelku je zmanjšana, dodana pa so superživila, kot so sojini izoflavoni in žajbelj, ki blažijo postmenopavzne težave. To strokovno mešano formulo je razvila strokovna ekipa, da bi zagotovila ključna hranila, ki dodatno podpirajo zdravo prehrano in življenjski slog.

Natures Aid Multivitamini in minerali za Ženske 50+ vsebujejo 13 vitaminov in 9 mineralov ter posebej izbrana superživila, ki zagotavljajo popolnoma uravnoteženo prehransko podporo. Med dodatna hranila so vključili:

  • vitamini B2, B12 in B5, ki pomagajo zmanjšati utrujenost in izčrpanost;
  • kalcij za normalno delovanje prebavnih encimov ter ohranjanje normalnih kosti in zob;
  • vitamin E za zaščito celic pred oksidativnimi poškodbami;
  • cink za normalno presnovo ogljikovih hidratov, normalno kognitivno delovanje, normalen vid, normalno delovanje imunskega sistema ter normalno stanje las, kože in nohtov;
  • biotin za ohranjanje zdravih las in kože.

Ta celovit dnevni multivitamin in mineral je zasnovan tako, da vam zagotavlja mir in dodatno podporo, ko jo potrebujete. Za dodatno pomoč pri tem smo poskrbeli, da je ne le veganski, temveč tudi brez GSO in običajnih alergenov, vključno z glutenom, mlekom, kvasom in oreščki.

Be the first to review “Natures Aid 50+ Multivitamini & minerali s super hrano za ženske po 50. letu, 30 kapsul”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Reviews

There are no reviews yet.

ŽE OD 11,90 EUR

Podpira kognitivne funkcije, zmanjša utrujenost ter daje energijo!
Izdelek je bil uspešno dodan v košarico!