Hranjenje telesa z zdravo prehrano je nedvomno pomembno vse življenje, še posebej pa v času nosečnosti, dojenja ali poskusa zanositve. Odločitev za otroka je zelo vznemirljiva in mnoge ženske prisili, da skrbneje premislijo o svojih prehranskih izbirah; vaša prehrana in življenjski slog ne vplivata le na vaše zdravje, temveč tudi na zdravje vašega otroka.

Nedvomno je pomembno, da se ves čas nosečnosti trudite za uravnoteženo in zdravo prehrano, saj vaše telo potrebuje številne hranilne snovi za ohranjanje zdravja in dobrega počutja, pa tudi za vzgojo in rast vašega otroka! Potrebe po nekaterih hranilih se med nosečnostjo povečajo, na primer telo med nosečnostjo potrebuje več železa, saj to podpira zdrave rdeče krvničke.

Pripravili smo vrsto multivitaminov za dopolnitev pomembnih hranil, saj lahko življenje včasih prepreči vzdrževanje popolne prehrane. Naše multivitamine za nosečnice so skrbno oblikovali naši strokovnjaki, da bi zagotovili prehransko podporo v pomembnih mesecih pred nosečnostjo, med njo in po njej.

Ta veganom prijazen, skrbno uravnotežen kompleks je priročna tableta enkrat na dan, ki vsebuje ključna hranila, vključno s 23 aktivnimi sestavinami, kot so:

  • Železo za normalno tvorbo rdečih krvničk in hemoglobina. Železo pomaga tudi pri zmanjševanju utrujenosti in izčrpanosti.
  • Folna kislina za normalno rast materinega tkiva v nosečnosti. Nizka raven folne kisline pri materi je dejavnik tveganja za razvoj okvar nevralne cevi pri razvijajočem se plodu.
  • Cink za normalno plodnost in razmnoževanje, normalno sintezo DNK in zdravo delovanje imunskega sistema.
  • Naš skrbno pripravljen multivitaminski kompleks za nosečnice vsebuje tudi več karotenoidov, vključno z beta karotenom. Vaše telo lahko uporabi beta karoten za proizvodnjo vitamina A, vendar bo to storilo le, če s prehrano ne absorbiramo zadostne količine, zato je beta karoten vir vitamina A, ki ga priporočajo strokovnjaki.

Naš nosečniški multivitamin ne vsebuje GSO, glutena, kvasa, mlečnih izdelkov ali oreščkov, kar vam zagotavlja mirno vest ne glede na vaše prehranske zahteve.

Samo prijavljene stranke, ki so kupile ta izdelek, lahko podajo oceno.

Ocene izdelka

Izdelek še nima ocen.

ŽE OD 11,90 EUR

Podpira kognitivne funkcije, zmanjša utrujenost ter daje energijo!
Izdelek je bil uspešno dodan v košarico!

Zbiraj točke in pridobi dodaten popust! Ob registraciji, nakupu in oceni izdelka ter priporočilu prijatelja prejmeš točke, ki jih lahko izkoristiš kot dobropis ob naročilu. Pripisali smo ti tudi točke za vsa opravljena naročila v letošnjem letu! Stanje točk in več informacij dobiš tukaj >>

X