Kolagen je glavna sestavina številnih tkiv v telesu in predstavlja 80 % suhe teže kože, ki ji zagotavlja trdnost in strukturo. Naravna proizvodnja kolagena se s staranjem upočasni, kolagen pa lahko poškodujejo tudi nezdrava prehrana in škodljive navade, kot so uživanje večjih količin sladkorja ali rafiniranih ogljikovih hidratov, pretirano sončenje in kajenje.

Vitamin C ima pomembno vlogo pri podpiranju zdrave tvorbe kolagena, zato je pomembno, da ohranjamo njegovo zdravo raven z izbiro živil, bogatih z vitaminom C, kot so agrumi, paprika in jagode. Ker telo ne more shranjevati vitamina C, ga je treba uživati vsak dan, če pa menite, da je vaša prehrana pomanjkljiva, lahko vitamin C dopolnite s prehranskimi dopolnili, ki ga vsebujejo.

Če želite v prehrano vključiti kolagen, morate uživati živila, kot so kostna juha in piščančja ali svinjska koža.

V podjetju Natures Aid se zavedajo, da lahko življenje včasih prepreči popolno prehrano. Kolagensko formulo za lepoto je ustvarila ekipa prehranskih strokovnjakov, da bi zagotovila 500 mg hidroliziranega kolagena morskega izvora v kombinaciji s posebej izbranimi hranilnimi snovmi, vključno z:

  • Vitamin C je potreben pri proizvodnji kolagena in povezano s tem za normalno delovanje kože, je pa tudi eden najosnovnejših antioksidantov.
  • Vitamin B2 (riboflavin) ohranjanju zdravih las.
  • Vitamin B3 (niacin) prispeva k ohranjanju normalne kože.
  • Biotin prispeva k ohranjanju zdravih las in zdrave kože.
  • Baker prispeva k normalni obarvanosti las in kože.
  • Cink pripomore k ohranjanju normalnih las, nohtov in kože.

To skrbno izdelano dopolnilo vsebuje samo hidroliziran morski kolagen tipa 2, ki ga telo absorbira učinkoviteje kot druge razpoložljive oblike kolagena. Izbira hidroliziranega kolagena pomeni, da telo to dopolnilo lažje prebavi in absorbira, saj je naš hidrolizirani kolagen razpadel na manjše delce.

Naš hidrolizirani kolagen iz morskih virov za vašo varnost zagotavlja, da ne vsebuje GSO in običajnih alergenov, vključno z glutenom, mlekom, kvasom, oreščki in sojo.

Samo prijavljene stranke, ki so kupile ta izdelek, lahko podajo oceno.

Ocene izdelka

Izdelek še nima ocen.

ŽE OD 11,90 EUR

Podpira kognitivne funkcije, zmanjša utrujenost ter daje energijo!
Izdelek je bil uspešno dodan v košarico!

Zbiraj točke in pridobi dodaten popust! Ob registraciji, nakupu in oceni izdelka ter priporočilu prijatelja prejmeš točke, ki jih lahko izkoristiš kot dobropis ob naročilu. Pripisali smo ti tudi točke za vsa opravljena naročila v letošnjem letu! Stanje točk in več informacij dobiš tukaj >>

X