Skrbno uravnotežena formula kvercetina z vitaminom B5, izvlečkom borovega lubja, MSM in sladkim korenom.

Kvercetin je rastlinski pigment ali flavonoid, ki ga najdemo v rastlinah, vključno s čebulo, jabolki, jagodičevjem in tudi v rdečem vinu. Edinstvena formula v Natures Aid združuje kvercetin s sinergističnimi hranili, vključno z vitaminoma C in B5.

Naše skrbno izbrane sestavine zagotavljajo 250 mg kvercetina v dnevnem odmerku 2 kapsul z dodatkom vitamina C, ki je vključen za podporo normalnega delovanja imunskega sistema ter zmanjšanje utrujenosti in izčrpanosti.

Formula vsebuje tudi 100 mg vitamina B5, ki prispeva k normalni sintezi steroidnih hormonov, ter naravno žveplo v obliki 250 mg MSM, 50 mg izvlečka borove skorje in 250 mg korenine sladkega korena.

Kako vam lahko koristi kvercetin?

  1. Antioksidativno delovanje: Kvercetin je močan antioksidant, ki pomaga nevtralizirati proste radikale v telesu. To antioksidativno delovanje lahko prispeva k splošnemu zdravju in preprečevanju poškodb celic, povezanih z oksidativnim stresom.
  2. Protivnetni učinki: Kvercetin ima protivnetne lastnosti in lahko prispeva k zmanjšanju vnetij v telesu. To je lahko koristno za stanja, povezana s kroničnim vnetjem.
  3. Zdravje srca: Nekatere študije kažejo, da lahko kvercetin prispeva k zdravju srca z izboljšanjem delovanja krvnih žil, zmanjšanjem krvnega tlaka in znižanjem ravni holesterola lipoproteinov nizke gostote (LDL).
  4. Podpora imunskega sistema: Dokazano je, da kvercetin modulira imunski sistem, izboljšuje njegov odziv na okužbe in pomaga uravnavati delovanje imunskega sistema. Ima lahko protivirusne in protialergijske učinke.
  5. Blaženje alergij: Kvercetin lahko s svojimi protialergijskimi lastnostmi pomaga blažiti simptome alergije, saj stabilizira mastocite in zmanjša sproščanje histamina.
  6. Zdravje dihal: Kvercetin lahko zaradi protivnetnih in protivirusnih učinkov ugodno vpliva na zdravje dihal. Pogosto ga proučujejo zaradi njegovih možnosti pri zdravljenju bolezni, kot sta astma in kronična obstruktivna pljučna bolezen (KOPB).
  7. Preprečevanje raka: Nekatere raziskave kažejo, da ima lahko kvercetin protirakave lastnosti, saj zavira rast rakavih celic in povzroča apoptozo (programirano celično smrt).
  8. Uravnavanje sladkorja v krvi: Kvercetin lahko pomaga uravnavati raven sladkorja v krvi, zato je lahko koristen za osebe s sladkorno boleznijo ali tiste, pri katerih obstaja tveganje za razvoj sladkorne bolezni.
  9. Nevroprotektivni učinki: Kvercetin ima lahko nevroprotektivne lastnosti in pomaga zaščititi možgane pred oksidativnim stresom in vnetjem. Lahko bi bil koristen pri boleznih, kot je Alzheimerjeva bolezen.
  10. Zdravje sklepov: Kvercetin ima protivnetne učinke, ki so lahko koristni za posameznike z artritisom ali drugimi vnetnimi stanji sklepov.
  11. Zdravje kože: Kvercetin lahko prispeva k zdravju kože s spodbujanjem sinteze kolagena.
  12. Obvladovanje telesne teže: Nekatere študije kažejo, da ima kvercetin lahko vlogo pri uravnavanju telesne teže, saj vpliva na dejavnike, kot sta presnova in oksidacija maščob.
Be the first to review “Natures Aid Kvercetin kompleks, 90 kapsul”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Reviews

There are no reviews yet.

ŽE OD 11,90 EUR

Podpira kognitivne funkcije, zmanjša utrujenost ter daje energijo!
Izdelek je bil uspešno dodan v košarico!