Natures Aid Probiotiki Pro-30 Max vsebujejo kar 30 milijard kar osmih različnih vrst bakterij za črevesno floro. Vsebina je shranjena v enterično obloženi kapsuli, ki je odporna na kisline v želodcu in tako prenese mikrofloro direktno na mestu delovanja, torej v črevesje.

V vseh ljudeh na svetu je več kot 100 bilijonov različnih bakterij. Ta notranji svet se običajno imenuje vaš mikrobiom. Različni načini, kako lahko mikrobiom vpliva na zdravje in dobro počutje, so bili podrobno raziskani. Natures Aid Probiotiki Pro-30 Max razvila je ekipa strokovnjakov na podlagi najnovejših znanstvenih raziskav.

Bio360 Pro-30 MAX uporablja nagrajeno mešanico osmih bakterij: Lactobacillus acidophilus, Lacticaseibacillus casei, Limosilactobacillus reuteri, Lactiplantibacillus plantarum, Streptococcus thermophilus, Bifidobacteria lactis, Bifidobacteria longum in Bifidobacteria bifidum. Te bakterije so dokazano odporne na žolč in želodčno kislino, zato lahko kolonizirajo mikrobiom po požiranju.

Vsaka veganom prijazna kapsula vsebuje 30 milijard bakterij, kar zagotavlja to vrhunsko dopolnilo z več sevi, namenjen vsakodnevni uporabi.

Pro-30 MAX ne vsebuje GSO, glutena, kvasa, mlečnih izdelkov, soje in oreščkov. Pri Bio360 uporabljamo samo bakterije, ki so stabilne pri sobni temperaturi, kar pomeni, da naših prehranskih dopolnil ne potrebujemo v hladilniku.

Primerno za vegetarijance in vegane. BREZ: GSO, umetnih arom in barvil, mlečnih izdelkov, laktoze, glutena, pšenice, kvasa, oreščkov, soli, soje, škroba in sladkorja.

Uporaba

Vzemite 1 kapsulo na dan s hrano.

Opozorilo: Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano.

Sestava

Mikrokristalna celuloza, pripravek probiotikov (Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus plantarum, Lactobacillus casei, Lactobacillus reuteri, Bifidobacterium bifidum, Bifidobacterium lactis, Bifidobacterium longum, Streptococcus thermophilus, maltodekstrin), celuloza, sredstva proti sprijemanju (silicijev dioksid, magnezijev stearat rastlinskega izvora).

Sestava: Vsaka kapsula zagotovi 150 mg probiotičnih kultur (30 milijard živih organizmov):

Ne vsebuje umetnih arom, barvil, konzervansov, laktoze, kvasa in glutena.

Shranjevanje

Hranite stran od direktne sončne svetlobe, na suhem in hladnem prostoru. Hranite nedosegljivo otrokom.

Oblika

Proizvajalec

Država izvora

Velika Britanija

Samo prijavljene stranke, ki so kupile ta izdelek, lahko podajo oceno.

Ocene izdelka

Izdelek še nima ocen.

ŽE OD 11,90 EUR

Podpira kognitivne funkcije, zmanjša utrujenost ter daje energijo!
Izdelek je bil uspešno dodan v košarico!

Zbiraj točke in pridobi dodaten popust! Ob registraciji, nakupu in oceni izdelka ter priporočilu prijatelja prejmeš točke, ki jih lahko izkoristiš kot dobropis ob naročilu. Pripisali smo ti tudi točke za vsa opravljena naročila v letošnjem letu! Stanje točk in več informacij dobiš tukaj >>

X