Mikrobiomsko dopolnilo OptiGUT-D združuje Saccharomyces boulardii s skrbno izbranimi bakterijami, vitaminom A, L-glutaminom in kalcijem za podporo prebave.*

V vsakem od nas se nahaja notranji svet, znan kot mikrobiom. Ta fascinantni svet je bil v zadnjih letih temeljito raziskan, predvsem z namenom, da bi ugotovili, na kakšen način lahko vpliva na zdravje in dobro počutje. Strokovnjaki v podjetju Bio360 so na podlagi teh raziskav oblikovali specializirano paleto prehranskih dopolnil za podporo mikrobiomu. Vsak izdelek iz linije Bio360 je bil oblikovan posebej s pomočjo skrbno izbranih bakterij in dopolnilnih hranil, da bi ustvarili edinstvena in ciljno usmerjena dopolnila.

OptiGUT-D vsebuje Saccharomyces boulardii, prijazne kvasovke in enega najbolj raziskanih sevov. Sacchromyces boulardii je bil kombiniran s tremi skrbno izbranimi sevi bakterij: Lacticaseibacillus casei, Lacticaseibacillus rhamnosus in Streptococcus thermophilus, kar ustvarja edinstveno in usmerjeno mikrobiotično mešanico.

Posebej izbrane bakterije, ki so skombinirane v tem sinergističnem probiotiku, so dokazano odporne ne le na žolč in želodčno kislino, temveč tudi na kolonizacijo mikrobioma po požiranju.

OptiGUT-D vsebuje tudi posebej izbrana hranila, vključno z L-glutaminom, vitaminom A in kalcijem.

  • Kalcij podpira normalno delovanje prebavnih encimov in tako podpira zdravo prebavo.
  • Vitamin A podpira normalno delovanje imunskega sistema in vzdrževanje sluznice, ki obdaja številne telesne votline, vključno s črevesjem.
  • L-glutamin je “pogojna” aminokislina, kar pomeni, da lahko postane “esencialna” v obdobjih stresa ali bolezni.

OptiGUT-D je veganom prijazna kapsula, ki jo lahko varno uporabljajo odrasli in otroci, starejši od 6 let. OptiGUT-D ne vsebuje glutena, pšenice, kvasa, mlečnih izdelkov in oreščkov. Še več, kot Bio360 izbiramo samo bakterije, ki so stabilne pri sobni temperaturi, zato tega izdelka ni treba hraniti v hladilniku.

*kalcij podpira normalno delovanje prebavnih encimov.

Uporaba

Odrasli in otroci, starejši od 6 let:
~ Začetni odmerek: vzemite 3 kapsule enkrat na dan, do 10 dni.
~ Vzdrževalni odmerek: 1 kapsula na dan.

Opozorilo: Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano.

Sestava

L-glutamin, Saccharomyces boulardii, lupina rastlinske kapsule (celuloza), kalcijev karbonat, mikrokristalna celuloza, Streptococcus thermophilus, Lacticaseibacillus casei, Lacticaseibacillus rhamnosus, sredstva proti sprijemanju (silicijev dioksid, magnezijeve soli maščobnih kislin rastlinskega izvora), maltodekstrin, pripravek vitamina A (retinil acetat, maltodekstrin, koruzni škrob, akacijev gumi in dlalfa-tokoferol)

Ne vsebuje umetnih arom, barvil, konzervansov, laktoze, kvasa in glutena. Vegansko.

Shranjevanje

Hranite stran od direktne sončne svetlobe, na suhem in hladnem prostoru. Hranite nedosegljivo otrokom.

Oblika

Proizvajalec

Država izvora

Velika Britanija

Samo prijavljene stranke, ki so kupile ta izdelek, lahko podajo oceno.

1 ocena za NOVO! Natures Aid Probiotiki Bio360 OptiGut-D, 30 kapsul

    Anamarija

    Zaradi stresa in včasih tudi nezdrave hrane imam občasno trežave s prebavo, zato sem si rekla da poskusim s temile boulardii probiotiki. Prav ne morem verjeti, da je dejansko učinek in to skoraj takoj! Vredni vsakega centa.

ŽE OD 11,90 EUR

Podpira kognitivne funkcije, zmanjša utrujenost ter daje energijo!
Izdelek je bil uspešno dodan v košarico!

Zbiraj točke in pridobi dodaten popust! Ob registraciji, nakupu in oceni izdelka ter priporočilu prijatelja prejmeš točke, ki jih lahko izkoristiš kot dobropis ob naročilu. Pripisali smo ti tudi točke za vsa opravljena naročila v letošnjem letu! Stanje točk in več informacij dobiš tukaj >>

X