OstroVit Pharma PRO-60 BIOTIC LactoSpore je prehransko dopolnilo v kapsulah, ki vsebuje žive kulture probiotičnih bakterij – Bacillus coagulans MTCC 5856 LactoSpore, patentirane s strani podjetja Sabinsa.

Ta probiotik omogoča ohranjanje uravnotežene črevesne mikroflore, njegova učinkovitost pa je bila potrjena s kliničnimi testi. Probiotični sevi bakterij prispevajo k blažitvi simptomov, ki so posledica napačne črevesne flore.

Bacillus coagulans, prej imenovan Lactobacillus sporogenes, je koristna bakterija, ki je stabilna pri visokih temperaturah. Odkrite so bile leta 1932 in od takrat so bile predmet številnih študij, ki so dokazale, da učinkovito podpirajo zdravje in dobro razpoloženje. Probiotik v obliki spor lahko preživi in se razmnožuje v prebavnem traktu. Kulture proizvajajo le koristno obliko mlečne kisline L(+).

Sevi Bacillus coagulans podpirajo splošno zdravje človeškega telesa, dobro pa delujejo tudi med zdravljenjem z antibiotiki. Klinične študije potrjujejo, da lahko mlečnokislinske bakterije, ki jih uporabljamo:

  • ublažijo simptome diareje (tudi pri IBS), prebavnih motenj in zaprtja;
  • zmanjšajo raven holesterola in sladkorja v krvi;
  • zmanjšajo očitne simptome alergije;
  • krepijo odpornost.

Zakaj izbrati LactoSpore?

Žive bakterijske kulture LactoSpore so na trgu na voljo že več kot 20 let in so zelo stabilne pri predelavi in shranjevanju, zaradi česar ne postanejo neučinkovite, ko so zaprte v kapsuli. Sposobne so preživeti v želodčnih izločkih in žolču, tako, da varno dosežejo črevesje. Ustavijo se v prebavnem traktu, v katerem proizvajajo mlečno kislino in druge snovi, ki ovirajo rast patogenih bakterij.

Izkazale so se tudi za učinkovite pri blaženju simptomov sindroma razdražljivega črevesja (IBS).

Koristi OstroVit Pharma PRO-60 BIOTIC LactoSpore

  • Podpora prehrani – LactoSpore pozitivno vplivajo na črevesno floro in ublažijo simptome prebavnih motenj in diareje ter uravnavajo peristaltiko črevesja, ščitijo prebavni sistem pred slabimi bakterijami ter znižujejo raven holesterola in sladkorja v organizmu.
  • Dokazana učinkovitost – probiotične bakterije Bacillus coagulans so bile predmet številnih znanstvenih in kliničnih študij, ki potrjujejo, da učinkovito podpirajo zdravje ljudi.
  • Patentirana formula – LactoSpore podjetja Sabinsa je stabilna oblika spor probiotičnih bakterij, ki se lahko uporablja v živilih in prehranskih dopolnilih.
  • Vegansko dopolnilo – vse sestavine izdelka OstroVit Pharma PRO-60 BIOTIC LactoSpore lahko uživajo vegani in vegetarijanci. Dopolnilo ne vsebuje snovi živalskega izvora.

 

Uporaba

Priporočen odmerek: vzemite 1 kapsulo na dan zjutraj na tešče.

Opozorilo: Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano.

Sestava

LactoSpore ® (1 x 10 9 v kapsuli Bacillus coagulans MTCC 5856), kapsula: hidroksipropilmetil celuloza, inulin iz cikorije (prebiotik).

Lahko vsebuje sledove mleka (vključno z laktozo), soje, arašidov in drugih oreščkov, sezama, glutena, žitaric, zelene, gorčice, jajc, lupinarjev, rib.

1 kapsula vsebuje Bacillus coagulans-MTCC 5856 1 x 109 CFU *; inulin 150 mg.

Shranjevanje

Hranite stran od direktne sončne svetlobe, na suhem in hladnem prostoru. Hranite nedosegljivo otrokom.

Oblika

Proizvajalec

Država izvora

Poljska

Samo prijavljene stranke, ki so kupile ta izdelek, lahko podajo oceno.

Ocene izdelka

Izdelek še nima ocen.

ŽE OD 11,90 EUR

Podpira kognitivne funkcije, zmanjša utrujenost ter daje energijo!
Izdelek je bil uspešno dodan v košarico!

Zbiraj točke in pridobi dodaten popust! Ob registraciji, nakupu in oceni izdelka ter priporočilu prijatelja prejmeš točke, ki jih lahko izkoristiš kot dobropis ob naročilu. Pripisali smo ti tudi točke za vsa opravljena naročila v letošnjem letu! Stanje točk in več informacij dobiš tukaj >>

X