Veliko ljudi se strinja, da je skrb za oči ena najpomembnejših stvari, ki jih lahko naredite. S staranjem se nam začne slabšati vid in mnogi menijo, da je to neizogibno. Vendar raziskave kažejo, da lahko s prehrano in načinom življenja zmanjšamo tveganje za težave z očmi v starosti.

Najpomembnejše spremembe življenjskega sloga, s katerimi lahko poskrbite za svoje oči, so:

  • prenehajte kaditi;
  • zdravo se prehranjujte (lokalna in sezonska nepredelana hrana);
  • z rednimi odmori zaščitite oči pred obremenitvijo oči zaradi dela z računalnikom.

V svojo prehrano vključite veliko barvitega sadja in zelenjave, torej korenja, paprike, sladkega krompirja in zelene listnate zelenjave. Mastne ribe, oreščki, semena, fižol in stročnice zagotavljajo pomembna hranila, prav tako jajca, morski sadeži in celo rdeče meso (če ga jeste).

Strokovnjaki pri Natures Aid so za podporo vaši prehrani in življenjskemu slogu ustvarili kompleks za oči z luteinom. To specializirano dopolnilo združuje lutein, borovnice in mešane karotenoide z:

  • vitaminom B2 in cinkom, ki prispevajo k ohranjanju normalnega vida;
  • vitaminom C, ki podpira normalno delovanje krvnih žil;
  • vitaminom E in selenom, ki prispevata k zaščiti celic pred oksidativnim stresom.

Da bi vam zagotovili varnost, ki jo iščete, ko se odločate za uživanje prehranskega dopolnila, vam lahko zagotovimo tudi, da je naš kompleks Lutein Eye Complex primeren za vegane, ne vsebuje GSO in običajnih alergenov, torej ne vsebuje glutena, mlečnih izdelkov, oreščkov, kvasa in soje.

Samo prijavljene stranke, ki so kupile ta izdelek, lahko podajo oceno.

Ocene izdelka

Izdelek še nima ocen.

ŽE OD 11,90 EUR

Podpira kognitivne funkcije, zmanjša utrujenost ter daje energijo!
Izdelek je bil uspešno dodan v košarico!

Zbiraj točke in pridobi dodaten popust! Ob registraciji, nakupu in oceni izdelka ter priporočilu prijatelja prejmeš točke, ki jih lahko izkoristiš kot dobropis ob naročilu. Pripisali smo ti tudi točke za vsa opravljena naročila v letošnjem letu! Stanje točk in več informacij dobiš tukaj >>

X