Tribulus Terrestris VEGE je visokokakovostno prehransko dopolnilo, ki vsebuje izvleček Tribulus terrestris, standardiziran na 90 % saponinov. Gre za veganski pripravek, ki je na voljo v obliki tablet, ki jih je lahko pogoltniti. To je izdelek, ustvarjen za ljudi, ki želijo svojo vsakodnevno prehrano dopolniti z dragocenimi spojinami.

Kako vam lahko koristi Tribulus?

Tribulus ali navadna zobačica je priljubljeno dopolnilo za različne koristi, ki je še posebej priljubljeno v skupnostih fitnesa in bodybuildinga.

1. Raven testosterona

Tribulus terrestris pogosto povezujejo s povečanjem ravni testosterona in krepitvijo moške moškosti. Čeprav nekatere študije kažejo, da bi lahko vplival na proizvodnjo testosterona, večina raziskav kaže na minimalen ali nikakršen pomemben učinek na raven testosterona pri zdravih moških.

2. Libido in spolno zdravje

Tribulus terrestris se v tradicionalni medicini uporablja za izboljšanje libida in spolnosti. Obstaja nekaj dokazov, ki kažejo, da bi lahko pomagal izboljšati spolno željo in delovanje, zlasti pri moških z določenimi spolnimi motnjami.

3. Športna zmogljivost in rast mišic

Nekateri bodybuilderji in športniki uporabljajo Tribulus terrestris za povečanje mišične rasti in moči. Vendar so dokazi, ki potrjujejo te trditve, omejeni, saj številne študije niso pokazale bistvenih koristi pri športni zmogljivosti ali povečanju mišične mase.

4. Zdravje srca

Nekatere študije kažejo, da lahko Tribulus terrestris ugodno vpliva na zdravje srca, saj pomaga uravnavati krvni tlak in raven holesterola. Za potrditev teh učinkov je potrebnih več raziskav.

5. Uravnavanje sladkorja v krvi

Nekatere študije kažejo, da bi Tribulus terrestris lahko pomagal zmanjšati raven sladkorja v krvi, kar kaže na morebitne koristi za sladkorne bolnike. Vendar so za dokončne zaključke potrebne temeljitejše raziskave.

6. Zdravje sečil

Tribulus terrestris se v tradicionalni medicini uporablja tudi za podporo zdravja sečil in morebitno preprečevanje ledvičnih kamnov.

7. Protivnetne in antioksidativne lastnosti

Tribulus terrestris ima lahko, kot večina rastlin, protivnetne in antioksidativne učinke, kar bi lahko prispevalo k njegovim morebitnim koristim za zdravje.

Uporaba

Vzemite 1 tableto na dan.

Opozorilo: Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano.

Sestava

Izvleček Tribulus terrestris, standardiziran na 90 % saponinov, sredstvo za povečanje prostornine: mikrokristalna celuloza; škrob, sredstva proti sprijemanju: magnezijeve soli maščobnih kislin, silicijev dioksid.

Ena tableta vsebuje 222 mg izvlečka Tribulusa, kar zagotovi 200 mg saponinov.

Izdelek lahko vsebuje mleko (vključno z laktozo), sojo, pšenico, jajca, zeleno, gorčico, rake.

Shranjevanje

Hranite stran od direktne sončne svetlobe, na suhem in hladnem prostoru. Hranite nedosegljivo otrokom.

Oblika

Proizvajalec

Država izvora

Poljska

Be the first to review “NOVO! OstroVit Tribulus Terrestris VEGE, 360 tablet”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Reviews

There are no reviews yet.

ŽE OD 11,90 EUR

Podpira kognitivne funkcije, zmanjša utrujenost ter daje energijo!
Izdelek je bil uspešno dodan v košarico!