Vitamin D je izjemno pomemben za zdravje in optimalno delovanje celotnega telesa.

Vitamin D3 je nujno potreben za ohranjanje močnega imunskega sistema, za zdrave kosti, zobe ter delovanje mišic, vključno s srcem. Pripomore k normalni absorpciji kalcija in fosforja, k normalnim količinam kalcija v krvi, k ohranjanju normalnih kosti in zob in k ohranjanju normalne mišične funkcije.

Vitamin D prispeva k:

  • normalni absorpciji kalcija in fosforja;
  • normalnim količinam kalcija v krvi;
  • ohranjanju normalnih kosti;
  • ohranjanju normalne mišične funkcije;
  • normalnim zobem;
  • normalnem delovanju imunskega sistema;
  • normalni delitvi celic.

Vitamin D tudi zmanjšuje riziko padcev kot posledica slabe stabilnosti in slabotnih mišic. Padci pomenijo veliko tveganje za zlome kosti med starejšimi nad 60 let.

Vitamin D je eden najpomembnejših vitaminov za večino ključnih funkcij v telesu in tudi eden izmed vitaminov, ki jih ljudem najpogosteje primanjkuje, še zlasti v jesenskem in zimskem času. Topen je v maščobah in se nahaja v olju polenovke in hrani, obogateni z vitaminom D. Večino ga dobimo ob kemijski reakciji ob izpostavljanju kože soncu.

Natures Aid Vitamin D3 2500iu je primeren za vegane. Vsak 1ml odmerek lahko zaužijete neposredno ali pa ga enostavno dodate hrani ali pijači. Večina prehranskih dopolnil vitamina D je pridobljena iz ovčje volne, naravno olje vitamina D pa je pridobljeno iz lišaja in je certificirano veganom prijazno.

Poleg tega vsebuje le tri sestavine – vitamin D, kokosovo olje in malo vitamina E, ki je dodan zaradi ohranjanja kakovosti tega občutljivega olja. Naša tekočina vitamina D3 je brez polnil in veziv ter ne vsebuje običajnih alergenov, zato ste lahko prepričani, da ne vsebuje glutena, pšenice, kvasa, oreščkov, soje, sladkorjev, mlečne laktoze ali kvasa.

 

Be the first to review “Natures Aid Vitamin D3 2500 IU, 50 ml, VEGANSKI”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Reviews

There are no reviews yet.

ŽE OD 11,90 EUR

Podpira kognitivne funkcije, zmanjša utrujenost ter daje energijo!
Izdelek je bil uspešno dodan v košarico!

Akcija -15 %: na izdelke za vaše najmlajše!

X