OstroVit African Mango je visokokakovostno prehransko dopolnilo, ki vsebuje izvleček semen afriškega manga DER 10:1. Gre za veganski pripravek, ki je na voljo v obliki kapsul, ki se lahko pogoltnejo. Gre za izdelek, ustvarjen za ljudi, ki želijo svojo vsakodnevno prehrano dopolniti z dragocenimi sestavinami.

Afriški mango, znan tudi kot Irvingia gabonensis, je sadež, ki izvira iz zahodne in srednje Afrike. Semena afriškega manga se pogosto uporabljajo zaradi potencialnih koristi za vitkost.

Kako vam lahko koristi?

1. Uravnavanje telesne teže

Afriški mango je postal priljubljen kot možno dopolnilo za uravnavanje telesne teže. Nekatere študije kažejo, da lahko pomaga zmanjšati telesno težo, telesno maščobo in obseg pasu. Deluje tako, da vpliva na raven adiponektina, hormona, ki sodeluje pri presnovi maščob.

2. Zaviranje apetita

Afriški mango se pogosto promovira zaradi svojih učinkov na zmanjševanje apetita. Morda pomaga uravnavati hormone, ki so povezani z lakoto in sitostjo, kar lahko zmanjša skupni vnos hrane.

3. Spodbujanje presnove

Po nekaterih raziskavah lahko afriški mango pozitivno vpliva na presnovne parametre, vključno z ravnjo glukoze v krvi in lipidnim profilom. Prispeva lahko k boljši občutljivosti na inzulin in presnovi lipidov.

4. Ravni holesterola

Afriški mango naj bi imel potencialno pozitivne učinke na raven holesterola. Lahko pomaga pri zniževanju ravni skupnega holesterola, holesterola LDL (pogosto imenovanega “slab” holesterol) in trigliceridov.

5. Uravnavanje krvnega tlaka

Obstajajo omejeni dokazi, ki kažejo, da ima afriški mango lahko pozitiven vpliv na krvni tlak. Lahko pomaga pri zniževanju sistoličnega in diastoličnega krvnega tlaka.

6. Protivnetne lastnosti

Afriški mango vsebuje spojine s potencialnimi protivnetnimi učinki. Kronični vnetni procesi so povezani z različnimi zdravstvenimi težavami, zmanjšanje vnetij pa lahko prispeva k splošnemu dobremu počutju.

7. Antioksidativni učinki

Semena afriškega manga vsebujejo antioksidante, ki lahko pomagajo nevtralizirati proste radikale v telesu. Antioksidanti so bistveni za zmanjšanje oksidativnega stresa in zaščito celic pred poškodbami.

8. Zdravje prebavil

V semenih afriškega manga so prisotne vlaknine, ki so znane po svojih pozitivnih učinkih na zdravje prebavil. Pomagajo pri rednem odvajanju in prispevajo k zdravemu črevesju.

9. Podpora pri presnovnem sindromu

Po nekaterih študijah naj bi afriški mango koristil posameznikom s presnovnim sindromom, skupkom bolezni, ki povečujejo tveganje za bolezni srca, sladkorno bolezen in možgansko kap.

Uporaba

Vzemite 1 odmerek – 700 mg (1 merica) dnevno pred obrokom, popijte z vodo. Uporabite merico, ki je priložena v embalaži (1 ml).

Opozorilo: Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano.

Sestava

Izvleček semen afriškega manga (Irvingia gabonensis L.) DER 10:1.

1 odmerek zagotovi 700 mg ekstrakta semen afriškega manga.

Izdelek lahko vsebuje mleko (vključno z laktozo), sojo, arašide, druge oreščke, sezam, žita, ki vsebujejo gluten, jajca, rake, ribe.

Shranjevanje

Hranite stran od direktne sončne svetlobe, na suhem in hladnem prostoru. Hranite nedosegljivo otrokom.

Oblika

Proizvajalec

Država izvora

Poljska

Samo prijavljene stranke, ki so kupile ta izdelek, lahko podajo oceno.

Ocene izdelka

Izdelek še nima ocen.

ŽE OD 11,90 EUR

Podpira kognitivne funkcije, zmanjša utrujenost ter daje energijo!
Izdelek je bil uspešno dodan v košarico!

Zbiraj točke in pridobi dodaten popust! Ob registraciji, nakupu in oceni izdelka ter priporočilu prijatelja prejmeš točke, ki jih lahko izkoristiš kot dobropis ob naročilu. Pripisali smo ti tudi točke za vsa opravljena naročila v letošnjem letu! Stanje točk in več informacij dobiš tukaj >>

X