Vitamin B12 Metilkobalamin je prehransko dopolnilo iz profesionalne linije vitaminov. Izdelek je namenjen vsem, ki želijo dnevno prehrano dopolniti z vitaminom B12. Če iščete prehransko dopolnilo z enostavnim odmerjanjem, ki poskrbi za vaš žilni sistem in poveča odpornost vašega organizma? Izberite OstroVit Vitamin B12 Metilkobalamin tabs.

Kaj je OstroVit Vitamin B12 (Metilkobalamin)?

Vitamin B12 v obliki metilkobalamina velja za najboljšo obliko tega vitamina. Metilkobalamin je biološko aktivna oblika vitamina B12, ki se priporoča vsem osebam, ki imajo težave z absorpcijo nemetičnih oblik vitamina, ki so najpogosteje prisotne v prehranskih dopolnilih. Metilkobalamin je lahko asimiliran, dlje časa ostane v tkivih in ne vsebuje škodljivega cianida.

V nasprotju s sintetično obliko vitamina B12 se v organizmu neposredno ne spreminja v metil.

Vitamin B12 je naravno prisoten v mesu in izdelkih živalskega izvora, zato vegetarijanci in vegani najpogosteje trpijo zaradi njegovega pomanjkanja. Izberite prehransko dopolnilo OstroVit Vitamin B12 Metilkobalamin, če iščete izdelek, ki lahko:

  • zagotavlja ustrezno energijsko presnovo;
  • podpira nastajanje rdečih krvničk;
  • izboljša delovanje imunskega sistema;
  • pomaga zmanjšati utrujenost in izčrpanost;
  • izboljša presnovo homocisteina;
  • prispeva k pravilnemu delovanju duševnih funkcij.

Če ste vegetarijanec, vegan ali redko uživate meso in živalske izdelke, vam svetujemo uporabo vitamina B12. Njegovo pomanjkanje lahko povzroči slabokrvnost in različne nevrološke motnje.

Be the first to review “OstroVit Vitamin B12 (Metilkobalamin), 200 tablet”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Reviews

There are no reviews yet.

ŽE OD 11,90 EUR

Podpira kognitivne funkcije, zmanjša utrujenost ter daje energijo!
Izdelek je bil uspešno dodan v košarico!