Upoštevanje vseh smernic za zdravo prehrano in življenjski slog ni vedno enostavno, zlasti v napornih obdobjih življenja. Vsi vemo, kako bi se morali prehranjevati in da je idealno kuhati iz svežih sestavin, vendar ima življenje včasih druge zamisli.

V podjetju Natures Aid se zavedajo, da vedno obstajajo obdobja, ko vaša prehrana ni tako popolna, kot bi si želeli. Ta prehranska dopolnila so zasnovana tako, da zagotavljajo dodajanje pomembnih vitaminov in mineralov, ko jih vaše telo najbolj potrebuje.

Naš Quantum Multivitamini & Minerali je elitno, izjemno močno dnevno dopolnilo, ki je bilo razvito za podporo optimalne učinkovitosti v najbolj napornih obdobjih vašega življenja. Ta zelo močan multivitamin in mineral vsebuje 22 različnih hranilnih snovi, vključno z:

  • vitamin B12 za zmanjšanje utrujenosti in izčrpanosti;
  • vitamin B5 za podporo zdravemu duševnemu delovanju;
  • niacin za podporo normalnemu delovanju živčnega sistema in zdravemu psihološkemu delovanju;
  • cink za ohranjanje normalnega kognitivnega delovanja;
  • selen za podporo zdravemu delovanju ščitnice;
  • krom za vzdrževanje normalne ravni glukoze v krvi.

Quantum ne vsebuje joda, zato je primeren za osebe, ki jemljejo zdravila za ščitnico. Poleg tega je primeren za vegane in ne vsebuje gensko spremenjenih organizmov ter običajnih alergenov, kot so gluten, kvas, mlečni izdelki in oreščki.

Upoštevajte, da gre za zelo močno formulacijo, ki vsebuje veliko sestavin, in je zato tableta malce večja, meri 23 x 9 mm.

Be the first to review “Natures Aid Quantum Ultra močni Multivitamini & minerali, 30 tablet”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Reviews

There are no reviews yet.

ŽE OD 11,90 EUR

Podpira kognitivne funkcije, zmanjša utrujenost ter daje energijo!
Izdelek je bil uspešno dodan v košarico!