Vemo, da je zagotavljanje vsega, kar vaši malčki potrebujejo s prehrano, lahko težka naloga. Zato so strokovnjaki za prehrano razvili linijo Mini Drops, ki vključuje nagrajeno prehransko dopolnilo Mini Drops DHA. Te kapljice DHA so primerne za dojenčke, dojene otroke in majhne otroke.

DHA je esencialna maščobna kislina omega-3, ki bo pripomogla k delovanju možganov in vidu vašega otroka*. DHA v prehrani dobimo z uživanjem mastnih rib, kot so losos, postrv in sardine. Ker telo ne more proizvajati DHA, če vaš otrok ne uživa teh rib redno, lahko s kapljicami DHA dopolnimo vnos DHA.

Kapljice DHA Mini Drops so 100-odstotno brez sladkorja in so narejene iz rib iz trajnostnih virov z naravno aromo limone. Še več, naše kapljice DHA ne vsebujejo umetnih arom, sladil, barvil ali konzervansov, zato so odličnega okusa, ne da bi pri tem ogrozili zdravje.

DHA prispeva k ohranjanju normalnega delovanja možganov. DHA prispeva k ohranjanju normalnega vida. EPA in DHA prispevata k normalnemu delovanju srca.

Vsak 1 ml naših Mini kapljic DHA zagotavlja otroku 500 mg omega-3 in 350 mg DHA.

*Zdravstvene koristi DHA se dosežejo z 250 mg dnevnega odmerka.

Be the first to review “Natures Aid DHA (Omega-3) kapljice za otroke, 50 ml”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Reviews

There are no reviews yet.

ŽE OD 11,90 EUR

Podpira kognitivne funkcije, zmanjša utrujenost ter daje energijo!
Izdelek je bil uspešno dodan v košarico!

Akcija -15 %: na izdelke za vaše najmlajše!

X