Kombinacija glukozamina, MSM (metilsulfonilmetana) in hondroitina se uporablja kot prehransko dopolnilo za ohranjanje zdravja sklepov in obvladovanje bolezni, kot je osteoartritis.

  • Glukozamin je aminosladkor, kar pomeni, da je sestavljen iz aminokisline, pomešane z molekulo sladkorja. V telesu se pojavlja naravno, a se njegova proizvodnja s starostjo zmanjšuje. Nahaja se zlasti v tekočini okoli sklepov in ima ključno vlogo pri nastajanju in obnavljanju hrustanca, ki blaži sklepe.
  • MSM je bogat naravni vir žvepla, ki je potrebno za strukturo in delovanje številnih spojin v telesu. Žveplo je bistvena sestavina beljakovin in ima pomembno vlogo pri nastajanju vezivnih tkiv, vključno s sklepi. MSM ima tudi protivnetno delovanje in lahko pomaga zmanjšati vnetje sklepov, povezano z boleznimi, kot je osteoartritis, kar lahko prispeva k lajšanju bolečin in izboljšanju delovanja sklepov.
  • Hondroitin sulfat je sestavljen iz verige izmeničnih sladkorjev in je običajno vezan na beljakovine kot del strukturne snovi, imenovane proteoglikan. Hondroitin sulfat je glavna sestavina hrustanca in mu pomaga zagotavljati strukturo, elastičnost in blaženje udarcev. Pomaga upočasniti razgradnjo hrustanca in ima lahko protivnetne učinke, deluje pa tudi kot “mazivo” za sklepe.

Natures Aid® Glukozamin, hondroitin in MSM z vitaminom C je priročen način dopolnjevanja teh priljubljenih hranil v tabletah, ki jih je lahko pogoltniti. Tablete vsebujejo 500 mg glukozamin sulfata 2KCl, 500 mg MSM in 100 mg hondroitin sulfata ter vitamin C, ki prispeva k normalni tvorbi kolagena za normalno delovanje hrustanca.

Ne vsebujejo glutena in laktoze.

Kako vam formula glukozamin + MSM + hondroitin + vitamin C lahko koristi?

Kombinacija glukozamina, MSM (metilsulfonilmetana) in hondroitina se uporablja kot prehransko dopolnilo za ohranjanje zdravja sklepov in obvladovanje bolezni, kot je osteoartritis.

Sinergijski učinki

Kombinacija glukozamina, MSM in hondroitina ima sinergijske učinke in zagotovi celovitejšo podporo zdravju sklepov kot vsaka spojina posebej.

  1. Blaženje bolečin: Te snovi se pogosto uporabljajo za lajšanje bolečin v sklepih in izboljšanje delovanja sklepov, zlasti pri osebah z osteoartritisom.
  2. Upočasnijo napredovanje bolezni: Kombinacija sicer ne more odpraviti osteoartritisa, lahko pa pomaga upočasniti napredovanje bolezni in ublažiti simptome.
Be the first to review “Natures Aid Glukozamin, MSM & Hondroitin 1100 mg, 180 tablet”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Reviews

There are no reviews yet.

ŽE OD 11,90 EUR

Podpira kognitivne funkcije, zmanjša utrujenost ter daje energijo!
Izdelek je bil uspešno dodan v košarico!