Na voljo tudi v manjšem pakiranju po 30 tablet -> klikni TUKAJ ter za otroke -> klikni TUKAJ.

Vaš imunski sistem deluje 24 ur na dan, 7 dni na teden, da vas zaščiti pred bakterijami in toksini. Sestavljajo ga številni različni organi in celice, ki sodelujejo pri zagotavljanju te zaščite.

Večina se zaveda, da so bele krvničke pomemben del imunskega sistema, vendar ali ste vedeli, da imajo pomembno vlogo tudi naša koža, črevesje in sluznice? Obstaja veliko različnih hranilnih snovi, ki so potrebne, da vaš imunski sistem deluje kar najbolje.

Nekatera najpomembnejša hranila, potrebna za podporo zdravega imunskega sistema, so cink, vitamin A, selen, vitamin D in seveda vitamin C. Ohranjanje zdrave in uravnotežene prehrane naj bi z zagotavljanjem teh pomembnih hranil pomagalo podpirati zdrav imunski sistem, vendar se pri Natures Aid zavedajo, da lahko včasih tudi najbolj zdrava prehrana spodleti.

Naše prehransko dopolnilo za podporo imunskemu sistemu z Beta-glukani so razvili strokovnjaki za prehrano, ki so združili Beta-glukane, bezeg in česen s cinkom, bakrom, vitaminom C, vitaminom A, vitaminom D in selenom, da bi podprli imunski sistem. Ta hranila imajo poleg podpore imunskemu sistemu tudi druge podporne vloge v telesu, na primer vitamin A prispeva k zdravju kože, vitamin C pa pomaga pri zmanjševanju utrujenosti in izčrpanosti.

Kot pri vseh izdelkih Natures Aid vam lahko zagotovimo, da je tudi naš Beta-glukan Immune Support+ popolnoma brez gensko spremenjenih organizmov, je primeren za vegane ter ne vsebuje glutena, mlečnih izdelkov, koruze in oreščkov, kar vam zagotavlja potreben mir in dodatno podporo, ki si jo želite.

Be the first to review “Natures Aid Immune Support+ z Beta Glukani, 90 tablet”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Reviews

There are no reviews yet.

ŽE OD 11,90 EUR

Podpira kognitivne funkcije, zmanjša utrujenost ter daje energijo!
Izdelek je bil uspešno dodan v košarico!