Predstavljamo naše Natures Aid popolne multivitamine z minerali. Naši multivitamini Natures Aid so na voljo v različnih jakostih in oblikah, tako da lahko vsakdo najde priročno dnevno dopolnilo.

Multivitamini niso namenjeni nadomeščanju zdrave prehrane, temveč zapolnjevanju vrzeli, ki jih lahko pusti vaša prehrana. Standardno multivitaminsko dopolnilo, kot je naše dopolnilo Natures Aid Multivitamini z minerali, je zasnovano tako, da zagotavlja širok nabor hranilnih snovi v skladu s priporočenim dnevnim vnosom.

Naš Natures Aid Multivitamini z minerali popolna formula je skrbno sestavila naša ekipa strokovnjakov, da bi vam zagotovili vsa bistvena hranila, vključno z:

  • selenom za podporo zdravih las in nohtov, normalno delovanje ščitnice in zaščito telesnih celic pred oksidativnim stresom;
  • železom za tvorbo normalnih rdečih krvničk;
  • vitaminom A za ohranjanje zdravja kože;
  • vitaminom D za podporo zdravemu imunskemu sistemu.

Ta priročna enodnevna tableta je primerna tudi za vegane in ne vsebuje GSO, glutena, kvasa, mlečnih izdelkov, soje in oreščkov, zato ste lahko mirni, ko izbirate pravi multivitamin za vas.

Samo prijavljene stranke, ki so kupile ta izdelek, lahko podajo oceno.

Ocene izdelka

Izdelek še nima ocen.

ŽE OD 11,90 EUR

Podpira kognitivne funkcije, zmanjša utrujenost ter daje energijo!
Izdelek je bil uspešno dodan v košarico!

Zbiraj točke in pridobi dodaten popust! Ob registraciji, nakupu in oceni izdelka ter priporočilu prijatelja prejmeš točke, ki jih lahko izkoristiš kot dobropis ob naročilu. Pripisali smo ti tudi točke za vsa opravljena naročila v letošnjem letu! Stanje točk in več informacij dobiš tukaj >>

X