Multivitamini in minerali za moške so bili razviti tako, da upošteva biološke potrebe vašega telesa, ki lahko vplivajo na vaše prehranske potrebe.

Natures Aid Multivitamin in minerali za moške vsebuje 12 vitaminov in 8 mineralov ter posebej izbrana superživila, ki zagotavljajo popolnoma uravnoteženo prehransko podporo.

  • Naš Multivitamin in minerali za moške vsebuje dodaten cink, ki pomaga vzdrževati zdravo raven testosterona v krvi ter podpira normalno plodnost in razmnoževanje.
  • Ta formulacija ne vsebuje kalcija, dodana pa so superživila, kot so rdeča pesa, buče in češnje.

Med dodatna hranila smo vključili:

  • niacin, ki pomaga zmanjšati utrujenost in izčrpanost ter podpira zdravo proizvodnjo energije;
  • vitamin A za ohranjanje zdravega vida;
  • selen, ki podpira normalno spermatogenezo in zdrav imunski sistem;
  • mangan, ki prispeva k normalni tvorbi vezivnega tkiva;
  • jod za normalno kognitivno delovanje.

Zavedamo se, da je zaradi napornega življenja, pritiska in stresa zelo težko upoštevati smernice za zdravo in uravnoteženo prehrano. Ti vitamini in minerali za moške so bili ustvarjeni za dopolnitev osnovnih hranil, ki jih potrebuje vaše telo. Njihov namen ni nadomestiti zdravo prehrano in življenjski slog, temveč ponuditi nekaj dodatne podpore – zlasti v dneh, ko morda niste ravno v najboljši koži.

Za večjo varnost ste lahko prepričani, da je ta multivitamin za moške primeren tudi za vegetarijance ter da ne vsebuje GSO in običajnih alergenov, vključno z glutenom, mlečnimi izdelki, kvasom in oreščki.

Samo prijavljene stranke, ki so kupile ta izdelek, lahko podajo oceno.

Ocene izdelka

Izdelek še nima ocen.

ŽE OD 11,90 EUR

Podpira kognitivne funkcije, zmanjša utrujenost ter daje energijo!
Izdelek je bil uspešno dodan v košarico!

Zbiraj točke in pridobi dodaten popust! Ob registraciji, nakupu in oceni izdelka ter priporočilu prijatelja prejmeš točke, ki jih lahko izkoristiš kot dobropis ob naročilu. Pripisali smo ti tudi točke za vsa opravljena naročila v letošnjem letu! Stanje točk in več informacij dobiš tukaj >>

X