Pomembno je graditi in ohranjati zdrave kosti. V zgodnjih letih gradite svoje kosti, po 30. letu starosti pa začne kostna masa upadati. S slabšanjem kostne mase obstaja tveganje, da se razvijejo krhke kosti, ki se lažje zlomijo, zlasti če imate že na začetku manjšo kostno gostoto ali če zaradi zdravil, življenjskega sloga ali genetike pride do čezmerne izgube kosti.

Na srečo lahko s prehrano in načinom življenja pripomorete k izgradnji in ohranjanju močnih kosti skozi vse življenje. Ključni dejavniki so redna telesna vadba, zdrava uravnotežena prehrana z veliko beljakovinami, izogibanje ekstremnim dietam in zagotavljanje zdravih ravni ključnih hranil, potrebnih za ohranjanje zdravih kosti.

Znano je, da sta kalcij in vitamin D ključni hranili za zdrave kosti, vendar pa so za ohranjanje zdravih kosti koristni tudi drugi vitamini in minerali, zlasti magnezij, cink in vitamin K2. Vitamin D prispeva tudi k zmanjšanju tveganja za padce, ki so povezani z nestabilno držo in mišično šibkostjo. Padci so seveda dejavnik tveganja za zlome kosti pri moških in ženskah, starih 60 let in več.

Naše prehransko dopolnilo OsteoAdvance je skrbno oblikovala naša ekipa prehranskih strokovnjakov, da bi vam pomagala zagotoviti kalcij, magnezij, vitamin D, cink in vitamin K2 za podporo zdravim kostem. Samo dve tableti na dan zagotovita priporočeni dnevni odmerek teh dragocenih hranil za podporo zdravim kostem in zobem.

Pri Natures Aid se zavedamo, kako pomembna je kakovost za naše stranke, zato je ta izdelek zasnovan tako, da je primeren za vegane in ne vsebuje GSO, glutena, kvasa, mlečnih izdelkov, soje in oreščkov. Tako ste lahko mirni, hkrati pa vam zagotavljamo, da dobite želena hranila ne glede na vaše prehranske zahteve.

Samo prijavljene stranke, ki so kupile ta izdelek, lahko podajo oceno.

Ocene izdelka

Izdelek še nima ocen.

ŽE OD 11,90 EUR

Podpira kognitivne funkcije, zmanjša utrujenost ter daje energijo!
Izdelek je bil uspešno dodan v košarico!

Zbiraj točke in pridobi dodaten popust! Ob registraciji, nakupu in oceni izdelka ter priporočilu prijatelja prejmeš točke, ki jih lahko izkoristiš kot dobropis ob naročilu. Pripisali smo ti tudi točke za vsa opravljena naročila v letošnjem letu! Stanje točk in več informacij dobiš tukaj >>

X