Brezplačna pomoč in naročila

Cart:

0 izdelkov - €0,00
V nakupovalni košarici nimate nobenega izdelka.

0

Nakupovanje

Uporabniško ime in geslo

Ob registraciji v sistem spletne trgovine si uporabnik izbere uporabniško ime ter geslo. Uporabniško ime je veljaven elektronski naslov, geslo pa si uporabnik izbere sam. Elektronski naslov in geslo uporabnika povezujeta z vnesenimi podatki, zato vas prosimo, da ste pozorni na to, da vnesete natančne in pravilne podatke, saj vas bomo le tako lahko obvestili o morebitnih spremembah glede izdelkov oz. vašega naročila. V spletno trgovino se lahko prijavite tudi s svojim Facebook računom, naročilo pa lahko oddate tudi, če v spletno trgovino niste prijavljeni in tako oddate naročilo kot gost.

Naročanje izdelkov

Izdelke naročate s klikom na gumb 'Dodaj v košarico'. Ko ste v košarico dodali vse želene izdelke, kliknete na gumb 'Nadaljujte na zaključek nakupa', kjer izberete naslov za dostavo, način dostave, ter način plačila. Pred oddajo in zaključkom naročila, ki za zaključite s klikom na gumb 'Oddajte naročilo', je omogočen pregled celotne vsebine naročila vključno s količino in ceno. Šele s potrditvijo te izbire bo naročilo dejansko posredovano. Za popravek morebitnih napak kliknite na 'Uredite vašo košarico', kar vas vrne zopet nazaj v nakupovalno košarico, kjer lahko uredite naročilo (odstranite ali dodate izdelek, spremenite količino). 

Zavrnitev naročila

Spletna trgovina Vitalia.si lahko zavrne naročilo, za katerega ugotovi, da ga pod navedenimi pogoji in s podatki, s katerimi razpolaga, ne more izvesti.

Način plačila

Pri spletnem nakupovanju ponudnik omogoča naslednje načine plačila:

- plačilo (tudi s plačilnimi karticami) preko PayPal-a*;
- plačilo ob prevzemu z gotovino;
- plačilo ob prevzemu s plačilno kartico;
- plačilo po predračunu (z nakazilom na račun podjetja, navodila za plačilo prejmete ob oddaji naročila);
- ob osebnem prevzemu na sedežu podjetja lahko plačate z gotovino ali plačilnimi karticami.

V paketu z naročenimi izdelki boste prejeli račun z jasno navedenimi stroški nakupa. Obvestilo o možnosti odstopa od pogodbe ter način vračila blaga sta natančneje obrazložena v Pogojih poslovanja pod naslovom 'Vračilo blaga'.

Ko potrdite način plačila, je vaše naročilo sprejeto in na svoj elektronski naslov, ki ste ga vnesli ob registraciji, boste prejeli avtomatsko obvestilo s podatki o opravljenem nakupu. Stanje svojega naročila lahko spremljate na strani 'Moj račun', kjer lahko tudi urejate podatke. 

*S plačilnim sistemom PayPal lahko plačate s kreditnimi karticami tudi, če nimate Paypal računa. V tem primeru izberete opcijo 'Pay with my credit or debit card'

Cene izdelkov in veljavnost ponudbe

Vse cene v spletni trgovini Vitalia.si so v evrih, vključujejo DDV in veljajo od 1. 1. 2022.

Cene so nepreklicne in veljajo na dan in uro potrditve naročila. Cene se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila. Roki veljavnosti akcijskih ponudb veljajo do navedenega datuma oz. do preklica. Popusti in akcije se ne seštevajo. Ponudba velja do preklica.

Cene ne vključujejo stroškov dostave blaga.

Poštnina in dostava

Naročene izdelke pošiljamo preko dveh dostavnih služb: Pošta Slovenije ali GLS Slovenija. Izbiro dostavne službe opravi kupec v postopku potrditve naročila v koraku Način dostave.

Dostava s Pošto Slovenije

Stroški poštnine so fiksni in znašajo 2,99 EUR.
Če znesek naročila znaša 55 EUR ali več, dostavo preko Pošte Slovenije krije spletna trgovina Vitalia.si, v nasprotnem primeru stroške poštnine krije kupec.

Pri plačilu po povzetju vam Pošta Slovenije zaračuna še dodatno provizijo za storitev odkupnine, ki znaša 1,05 EUR do vrednosti odkupnine 98,00 EUR, pri paketih z višjo vrednostjo pa je strošek nakazila 1,07 % vrednosti odkupnine, vendar ne več kot 5,36 EUR.

Dostava izven Slovenije

Dostave izven Slovenije ne izvajamo oz. ga lahko izjemoma izvedemo po predhodnem dogovoru.
Dostavo izven Slovenije se zaračuna po posebni tarifi.

Dostava izdelkov in rok dobave

Spletna trgovina Vitalia.si se zavezuje, da bo naročene izdelke poslala v najkrajšem možnem času. Večina naročil, prejeta na delovni dan do 16.00 ure, bo odposlana še isti dan ali najkasneje naslednji delovni dan. Če določenega izdelka ni na zalogi in bo zato dobava daljša od 2 delovnih dni, vas bomo o tem obvestili preko telefona ali elektronske pošte, zato vas prosimo, da ob prijavi v spletno trgovino Vitalia.si natančno vpišete svoje podatke.

Osebni prevzem

Naročene izdelke lahko prevzamete tudi na sedežu podjetja. Osebni prevzem izberete pri vnosu naročila v koraku Način dostave, kjer izberete možnost Osebni prevzem - Prevzem na sedežu podjetja.

Prevzam naročenih izdelkov je možen vsak delavnik na Šmartinski cesti 130 v Ljubljani (nekdanja visoka rdeča Emona stavba), po predhodnem dogovoru. Priporočamo, da nas pred obiskom pokličete na telefonsko številko 040 259 902 ali po elektronski pošti info'at'vitalia.si, da se dogovorimo za termin prevzema.

Parkiranje na parkirišču pred stavbo, plačate lahko z gotovino.