OstroVit Glukozamin + MSM + Hondroitin je celovito prehransko dopolnilo, ki vsebuje tri dragocene sestavine, kot so glukozamin, MSM in hondroitin. Gre za pripravek, ki je na voljo v obliki lahko pogoltljivih tablet in zagotavlja celovito podporo fizično aktivnim ljudem in ljudem, ki se spopadajo s povečano potrebo po teh sestavinah.

V izdelku OstroVit Glukozamin + MSM + Hondroitin 90 tablet je uporabljen glukozamin sulfat, ki je oblika spojine, ki velja za najbolj biološko dostopno, zaradi česar se spojina odlikuje po boljši biološki dostopnosti kot druge oblike snovi.

Glukozamin je organska kemična spojina, ki je aminski derivat glukoze. Gre za snov, ki se v telesu sintetizira v majhnih količinah, s starostjo pa se sposobnost njene proizvodnje zmanjšuje. Vendar pa je mogoče spojino telesu dovajati s hrano – snov najdemo v morski hrani – v hitinskih lupinah rakov, pa tudi v obliki prehranskih dopolnil.

MSM ali metilsulfonilmetan je organska žveplova spojina. Podobno kot glukozamin se pogosto priporoča pri težavah s sklepi. Poleg tega žveplo sodeluje tudi pri sintezi kolagena in keratina. Te snovi so bistvene za ohranjanje močnih in zdravih las, kože in nohtov.

Hondroitin pa je organska spojina, ki spada v skupino mukopolisaharidov in je sestavljena iz ostankov glukuronske kisline in N-acetilgalaktozamina. Je endogena snov, ki se naravno proizvaja v človeškem telesu, vendar se s starostjo njena vsebnost v telesu zmanjšuje in sposobnost sinteze spojine. Vendar je snov prisotna tudi v nekaterih živilih in prehranskih dopolnilih.

Kako vam formula glukozamin + MSM + hondroitin + vitamin C lahko koristi?

Kombinacija glukozamina, MSM (metilsulfonilmetana) in hondroitina se uporablja kot prehransko dopolnilo za ohranjanje zdravja sklepov in obvladovanje bolezni, kot je osteoartritis.

Sinergijski učinki

Kombinacija glukozamina, MSM in hondroitina ima sinergijske učinke in zagotovi celovitejšo podporo zdravju sklepov kot vsaka spojina posebej.

  1. Blaženje bolečin: Te snovi se pogosto uporabljajo za lajšanje bolečin v sklepih in izboljšanje delovanja sklepov, zlasti pri osebah z osteoartritisom.
  2. Upočasnijo napredovanje bolezni: Kombinacija sicer ne more odpraviti osteoartritisa, lahko pa pomaga upočasniti napredovanje bolezni in ublažiti simptome.
Uporaba

Priporočen odmerek: vzemite 2 tableti na dan s hrano.

Opozorilo: Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano.

Sestava

Glukozamin sulfat 2KCL (iz lupinarjev), metilsulfonilmetan, sredstvo za povečanje prostornine: mikrokristalna celuloza; škrob, hondroitin sulfat, sredstva proti strjevanju: magnezijeve soli maščobnih kislin, silicijev dioksid.

Izdelek lahko vsebuje mleko (vključno z laktozo), sojo, arašide, druge oreščke, sezam, žita, ki vsebujejo gluten, jajca, ribe.

Priporočen odmerek: 2 tableti na dan.

Aktivne sestavine na odmerek:
~ Glukozamin sulfat 1000 mg (od tega glukozamin 590 mg)
~ Metilsulfonilmetan 600 mg
~ Hondroitin sulfat 400 mg (od tega hondroitin 360 mg)

Shranjevanje

Hranite stran od direktne sončne svetlobe, na suhem in hladnem prostoru. Hranite nedosegljivo otrokom.

Oblika

Proizvajalec

Država izvora

Poljska

Be the first to review “OstroVit Glukozamin + MSM + Hondroitin, 90 tablet”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Reviews

There are no reviews yet.

ŽE OD 11,90 EUR

Podpira kognitivne funkcije, zmanjša utrujenost ter daje energijo!
Izdelek je bil uspešno dodan v košarico!