Maščobni kislini omega-3 DHA in EPA sta pomembni za zdravje možganov, srca in oči, pri čemer je njun učinek ugoden že ob dnevnem vnosu 250 mg.

Da bi vam pomagali vzdrževati zdravo raven, smo razvili Krilovo olje 500 mg, prehransko dopolnilo, ki zagotavlja ta bistvena hranila na način, ki dokazano povečuje hitrost njihove absorpcije. V kapsuli brez okusa in vonja, ki jo je lahko pogoltniti, vam zagotavlja potrebno podporo.

Uporabljeno krilovo olje vsebuje visoko koncentracijo fosfolipidov, ki se lažje absorbirajo, in astaksantin, ki daje krilu temno rdečo barvo. Ker je kril najbolj razširjeno živo bitje na planetu, je pri našem olju krila 500 mg v ospredju tudi trajnost. Uporabljamo kril, ki ga pridobivamo iz najčistejših voda Antarktičnega oceana in mu zagotavljamo popolno sledljivost.

Krilovo olje (olje antarktičnega krila), pridobljeno iz Antarktičnega oceana. Olje antarktičnega krila je vir omega-3 maščobnih kislin. Olje antarktičnega krila vsebuje obe omega-3 maščobni kislini, eikosapentanojsko kislino (EPK) in dokozaheksaenojsko kislino (DHK), a sta povezani skupaj v drugačno obliko. Večina ribjih olj je v obliki trigliceridov, olje antarktičnega krila pa je v obliki fosfolipidov, ki so bolj stabilni in se lažje absorbirajo.

Vsebuje tudi antioksidant astaksantin.

 • EPK in DHK sta pomembni za normalno delovanje srca*
 • Dokosaheksanojska kislina (DHK): uživanje nosečnice in matere prispeva k normalnem razvoju možganov fetusa in dojenega otroka.**
 • Dokosaheksanojska kislina (DHK): uživanje nosečnice in matere prispeva k normalnem razvoju oči fetusa in dojenega otroka.**
 • DHK ima vlogo pri ohranjanju vida ter pri delovanju možganov*.

* Koristen učinek se doseže z dnevnim vnosom 250 mg EPK in DHK.
**Koristen učinek se doseže z dnevnim vnosom 200 mg DHK

Kako vam lahko koristi krilovo olje?

Tukaj je nekaj potencialnih koristi, povezanih s krilovim oljem:

 1. Zdravje srca: Omega-3 maščobne kisline so povezane s koristnimi učinki na srce in ožilje. Pomagajo lahko zniževati raven trigliceridov, zmanjšujejo vnetne procese in podpirajo splošno zdravje srca.
 2. Zdravje sklepov: Kril olje s protivnetnimi lastnostmi lahko prispeva k zdravju sklepov. Nekateri posamezniki uporabljajo krilovo olje kot dopolnitev zdravljenja bolezni, kot je artritis.
 3. Delovanje možganov: Omega-3 maščobne kisline, zlasti DHA, so ključnega pomena za zdravje možganov in kognitivne funkcije. Krilovo olje lahko podpira spomin, koncentracijo in splošno delovanje možganov.
 4. Protivnetni učinki: Olje krila vsebuje astaksantin, močan antioksidant s protivnetnimi lastnostmi. To lahko prispeva k zmanjšanju vnetnih procesov v telesu.
 5. Uravnavanje holesterola: Po nekaterih študijah lahko krilovo olje pripomore k izboljšanju lipidnega profila s povečanjem lipoproteina visoke gostote (HDL ali “dobrega” holesterola) in zmanjšanjem lipoproteina nizke gostote (LDL ali “slabega” holesterola).
 6. Uravnavanje sladkorja v krvi: Olje krila lahko ugodno vpliva na raven sladkorja v krvi in občutljivost na inzulin, kar bi lahko koristilo osebam s sladkorno boleznijo.
 7. Zdravje kože: Omega-3 in astaksantin v krilovem olju lahko prispevajo k zdravju kože. Imajo antioksidativne lastnosti, ki pomagajo ščititi kožo pred oksidativnimi poškodbami.
 8. Zdravje oči: DHA, ki je bistvena sestavina olja krila, je v visokih koncentracijah prisotna v mrežnici. Podpira lahko zdravje oči in zmanjšuje tveganje za starostno degeneracijo rumene pege.
 9. Simptomi PMS: Nekatere študije kažejo, da lahko dodatek krilovega olja pomaga ublažiti simptome predmenstrualnega sindroma (PMS), kot so nihanje razpoloženja in občutljivost dojk.
 10. Zdravje jeter: Omega-3 maščobne kisline so preučevali zaradi njihovega potenciala za podporo zdravja jeter, krilovo olje pa lahko s svojo vsebnostjo EPA in DHA prispeva k delovanju jeter.
 11. Obvladovanje astme: Maščobne kisline omega-3 imajo lahko protivnetne učinke, ki bi lahko koristili osebam z astmo.+
Be the first to review “Natures Aid Krilovo olje 500 mg, 60 kapsul”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Reviews

There are no reviews yet.

ŽE OD 11,90 EUR

Podpira kognitivne funkcije, zmanjša utrujenost ter daje energijo!
Izdelek je bil uspešno dodan v košarico!

Akcija -15 %: na izdelke za vaše najmlajše!

X