Ime “Fenugreek” dobesedno pomeni “grško seno”. To vsestransko uporabno zelišče se pogosto uporablja v kulinariki in se tradicionalno uporablja za pripravo curryja v prahu, kislih kumaric in past. Posušeni listi imajo močan vonj in so precej grenkega okusa.

V podjetju Natures Aid so pripravili kapsulo Fenugreek 500 mg, ki je standardizirana tako, da zagotavlja 750 mg saponinov na dnevni odmerek. Prisotnost steroidnih saponinov diosgenina, jamogenina, tigogenina in neotigogenina naj bi bila vzrok za številne koristne učinke Fenugreek.

Priročne celulozne kapsule so enostavne za jemanje in ne vsebujejo pšenice, glutena in laktoze ter so popolnoma veganske.

V zgodovini so grško seno uporabljali za dvigpovečanje spolne sle pri moških, mišično maso in mišično moč in za povečanje količine mleka pri doječih materah.

Kako vam lahko koristi grško seno?

  1. Spodbujanje laktacije pri materah: Grško seno se uporablja za spodbujanje nastajanja mleka pri doječih materah.
  2. Raven testosterona pri moških: Raziskave kažejo, da ima sabljasti triplat pozitiven učinek na raven testosterona pri moških. Ta se lahko dvigne tudi za 40 %, kar vpliva na povečanje mišične mase in izgubo odvečne telesne maščobe ter dvig libida.

Poleg tega ima grško seno lahko ugoden vpliv na raven glukoze v krvi; na spodbujanje prebave; protivnetno in antioksidativno delovanje.

Be the first to review “Natures Aid Grško seno / Sabljasti triplat 500 mg, 90 kapsul”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Reviews

There are no reviews yet.

ŽE OD 11,90 EUR

Podpira kognitivne funkcije, zmanjša utrujenost ter daje energijo!
Izdelek je bil uspešno dodan v košarico!