Priročno dopolnilo z listi malin, ki vsebuje 750 mg listov malin v eni tableti.

Maline rastejo po vsem svetu in so najbolj znane po slastnih rdečih jagodah. Vendar se listi maline že dolgo uporabljajo v zeliščarstvu, saj je bila njihova terapevtska uporaba prvič opisana leta 1597 v knjigi “The Herball”. Številni ljudje so v zgodovini še danes pijejo čaj iz malinovih listov.

V podjetju Natures Aid je izvleček malinovih listov priročna alternativa pitju čaja iz malinovih listov, saj vsaka tableta vsebuje 375 mg izvlečka malinovih listov, kar je enakovredno zaužitju 1500 mg posušenih malinovih listov.

Kako vam lahko koristijo?

Malinovi listi, pridobljen iz listov rastline rdeče maline (Rubus idaeus), se tradicionalno uporabljajo v različne namene.

1. Menstrualno zdravje

Malinovi listi so znani po tem, da pomagajo uravnavati menstrualne cikle in blažijo menstrualne krče, saj sproščajo mišice.

2. Podpora nosečnosti

Čaj iz malinovih listov se pogosto priporoča med nosečnostjo, zlasti v tretjem trimesečju, saj naj bi toniziral mišice maternice, kar lahko pripomore k lažjemu porodu. Pomaga lahko tudi zmanjšati porodne bolečine in skrajšati trajanje poroda.

3. Okrevanje po porodu

Listi maline lahko pomagajo pri poporodnem okrevanju, saj pomagajo tonizirati maternico in uravnavati poporodne krvavitve.

Uporaba

Vzemite 2 tableti na dan s hrano.

Ni priporočljivo v prvih 30 tednih nosečnosti.

Opozorilo: Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano.

Sestava

Mikrokristalna celuloza, pripravek iz listov malin. (izvleček listov malin, maltodekstrin, sredstvo proti sprijemanju [silicijev dioksid]), di-kalcijev fosfat, sredstvo proti sprijemanju (magnezijeve soli maščobnih kislin iz rastlinskih virov).

Shranjevanje

Hranite stran od direktne sončne svetlobe, na suhem in hladnem prostoru. Hranite nedosegljivo otrokom.

Oblika

Proizvajalec

Država izvora

Velika Britanija

Be the first to review “NOVO! Natures Aid Malinovi listi 750 mg, 60 tablet”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Reviews

There are no reviews yet.

ŽE OD 11,90 EUR

Podpira kognitivne funkcije, zmanjša utrujenost ter daje energijo!
Izdelek je bil uspešno dodan v košarico!