Schisandra Chinensis VEGE je visokokakovostno prehransko dopolnilo, ki vsebuje izvleček plodov Schisandra Chinensis, standardiziran na 10 % shizandrinov. To je veganski pripravek, ki je na voljo v obliki kapsul, ki se lahko pogoltnejo. Je izdelek, ustvarjen za ljudi, ki skrbijo za dopolnjevanje vsakodnevne prehrane z dragocenimi naravnimi snovmi.

Kako vam lahko koristi?

1. Adaptogene lastnosti

Schisandra se uvršča med adaptogene, naravne snovi, ki telesu pomagajo pri prilagajanju na stres in ohranjanju ravnovesja. Lahko pomaga povečati odpornost na fizične, čustvene in okoljske stresne dejavnike.

2. Izboljšana duševna zmogljivost

Šizandra lahko izboljša kognitivne funkcije, kot so koncentracija, spomin in osredotočenost. Koristi lahko pri zmanjševanju duševne utrujenosti in krepitvi budnosti.

3. Zaščita jeter

Šizandra dokazano podpira zdravje jeter. Lahko spodbuja razstrupljanje in ščiti jetrne celice pred poškodbami, ki jih povzročajo toksini, kot so alkohol in okoljska onesnaževala.

4. Antioksidativne lastnosti

Šizandra vsebuje veliko antioksidantov, ki pomagajo v boju proti oksidativnemu stresu in prostim radikalom. To bi lahko prispevalo k zmanjšanju vnetij in manjšemu tveganju za kronične bolezni.

5. Zdravje srca in ožilja

Po nekaterih študijah lahko šizandra ugodno vpliva na zdravje srca, vključno z zniževanjem krvnega tlaka in holesterola v krvi. Ti učinki so lahko posledica njenih antioksidativnih in protivnetnih lastnosti.

6. Hormonsko ravnovesje

Šizandra podpira hormonsko ravnovesje z uravnavanjem delovanja nadledvične žleze in zniževanjem ravni hormonov, povezanih s stresom, kot je kortizol.

7. Podpora imunskega sistema

Antioksidanti in adaptogene lastnosti šisandre lahko podpirajo delovanje imunskega sistema, kar lahko pomaga telesu pri preprečevanju okužb in bolezni.

8. Zdravje dihal

Schisandra se v tradicionalni medicini uporablja za odpravljanje težav z dihali. Lahko pomaga pri zmanjševanju simptomov astme in izboljšanju delovanja pljuč.

9. Učinki proti staranju

Šizandra lahko zaradi svojih antioksidativnih lastnosti prispeva k zaviranju staranja, saj ščiti celice pred poškodbami in podpira zdravje kože.

10. Potencialno uravnavanje razpoloženja

Adaptogene lastnosti šizandre lahko vplivajo tudi na uravnavanje razpoloženja in pomagajo zmanjšati simptome tesnobe in depresije.

Uporaba

Vzemite 1 kapsulo na dan; če ste zelo pod stresom, lahko 2 (1 zjutraj, 1 zvečer).

Opozorilo: Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano.

Sestava

Izvleček šisandre (Schisandra chinensis (Turcz.) Baill.), standardiziran na 10 % schizandrinov, kapsula (hidroksipropilmetil celuloza).

Ena kapsula vsebuje 500 mg izvlečka šizandre, standardiziranega na 10 % (50 mg) šizandrinov.

Izdelek lahko vsebuje mleko (vključno z laktozo), sojo, pšenico, jajca, zeleno, gorčico, rake.

Oblika

Proizvajalec

Država izvora

Poljska

Be the first to review “NOVO! OstroVit Šisandra VEGE 500 mg, 90 kapsul”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Reviews

There are no reviews yet.

ŽE OD 11,90 EUR

Podpira kognitivne funkcije, zmanjša utrujenost ter daje energijo!
Izdelek je bil uspešno dodan v košarico!