Se odpravljate na počitnice in želite čudovito zagorelo polt? Ali pa je morda vaša koža občutljiva na UV-žarke in vas sonce rado opeče? Imate težave z alergijo na sonce?

V vseh primerih bo paket Zagorela polt odlična izbira!

Paket vključuje 2 izdelka:

~ OstroVit Astaksantin
~ OstroVit Beta-karoten

Vsebina paketa zadostuje za 90 dni.

 

Astaksantin

Astaksantin je naravna spojina iz družine karotenoidov iz razreda ksantofilov, ki jo pridobivajo predvsem iz morskih alg (Haematococcus Pluvialis). Njegova posebnost je, da se kot pigment pojavlja v večini vodnih organizmov in jim daje naravno rdečo barvo (losos, kril, morski sadeži itd.). Astaksantina, tako kot drugih karotenoidov, človek ne more sintetizirati, zato ga mora dobiti s hrano ali s prehranskimi dopolnili.

Astaksantin je učinkovita protivnetna snov in velja za enega najmočnejših antioksidantov. Nekateri viri navajajo, da je njegovo delovanje veliko učinkovitejše od vitamina C ali vitamina E. Krepi odpornost in podpira naravne procese v boju proti različnim okužbam. Kot karotenoid je “naravni ščit” za naše telo pred škodljivimi UV-žarki.

Več o izdelku si lahko preberete TUKAJ.

Beta-karoten

OstroVit Pharma Beta-karoten je prehransko dopolnilo, namenjeno vsem, ki želijo doseči čudovito zagorelo polt in jo obdržati kar najdlje časa. Tablete OstroVit Beta karoten podpirajo potemnitev kože pod vplivom sonca, jo varujejo pred opeklinami (seveda pa niso nadomestilo za senco in/ali UV zaščito!) in zavirajo nastajanje pigmentnih madežev.

Beta-karoten, imenovan tudi provitamin A, je snov iz skupine karotenoidov, ki podpira nastajanje vitamina A v obliki retinola. Betakaroten se najpogosteje uporablja pri sončenju. Pri uporabi se del provitamina kopiči v koži, da jo zaščiti pred škodljivim UV-sevanjem. Poleg tega betakaroten preprečuje pojav pigmentnih madežev na koži ter zmanjšuje njeno občutljivost na UV sevanje.

Več o izdelku si lahko preberete TUKAJ.

 

Nasveti za lepo zagorelo polt

~ S sončenjem začnite postopoma, najbolje že spomladi.
~ Začnite z izpostavljanjem le po nekaj minut na dan.
~ Čas izpostavljanja postopoma podaljšujte.
~ Pazite, da vas ne opeče!
~ Če opazite pordelo kožo, se NEMUDOMA umaknite v senco in se ne izpostavljajte soncu, dokler koža ni brez rdečice.
~ Uživajte dopolnila, ki kožo krepijo in ščitijo pred UV sevanjem od znotraj, kot sta Astaksantin in Beta-karoten.

 

Be the first to review “Paket za zagorelo polt”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Reviews

There are no reviews yet.

ŽE OD 11,90 EUR

Podpira kognitivne funkcije, zmanjša utrujenost ter daje energijo!
Izdelek je bil uspešno dodan v košarico!