OstroVit Vitamin B12 Metilkobalamin je prehransko dopolnilo iz profesionalne linije vitaminov. Izdelek je namenjen vsem, ki želijo dnevno prehrano dopolniti z vitaminom B12. Če iščete prehransko dopolnilo z enostavnim odmerjanjem, ki poskrbi za vaš žilni sistem in poveča odpornost vašega organizma? Izberite OstroVit Vitamin B12 Metilkobalamin sprej.

Kaj je OstroVit Vitamin B12 Metilkobalamin?

Vitamin B12 v obliki metilkobalamina velja za najboljšo obliko tega vitamina. Metilkobalamin je biološko aktivna oblika vitamina B12, ki se priporoča vsem, ki imajo težave z absorpcijo drugih oblik vitamina, ki so najpogosteje prisotne v prehranskih dopolnilih. Metilkobalamin se lahko absorbira, dlje časa ostane v tkivih in ne vsebuje cianida.

V nasprotju s sintetično obliko vitamina B12 se v organizmu neposredno ne spreminja v metil.

Vitamin B12 je naravno prisoten v mesu in izdelkih živalskega izvora, zato vegetarijanci in vegani najpogosteje trpijo zaradi njegovega pomanjkanja. Izberite prehransko dopolnilo OstroVit Vitamin B12 Metilkobalamin, če iščete izdelek, ki lahko:

~ zagotavlja ustrezno energijsko presnovo
~ podpira nastajanje rdečih krvničk
~ izboljša delovanje imunskega sistema
~ pomaga zmanjšati utrujenost in izčrpanost
~ izboljša presnovo homocisteina
~ prispeva k pravilnemu delovanju duševnih funkcij

IZDELEK ZA VEGANE
Če ste vegetarijanec, vegan ali redko uživate meso in živalske izdelke, vam svetujemo uporabo vitamina B12. Njegovo pomanjkanje lahko povzroči slabokrvnost in različne nevrološke motnje.

Uporaba

Pred uporabo dobro pretresite. 1 nanos enkrat na dan. Priporočljivo je, da pripravek odmerite pod jezik. Izdelek je namenjen odraslim.

Opozorilo: Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano in zdrav način življenja.

Rok uporabe: Porabite v 2 mesecih po odprtju embalaže. Shranjujte pri sobni temperaturi, v zaprti embalaži, v suhem prostoru. Zaščitite pred neposredno sončno svetlobo.

Sestava

Sredstvo za povečanje prostornine: glicerol; prečiščena voda, metilkobalamin (vitamin B12).

1 potisk na pumpico zagotovi 100 mcg vitamina B12, kar pomeni 4000 % PDV*
*PDV – priporočen dnevni vnos

Izdelek lahko vsebuje mleko (vključno z laktozo), sojo, arašide, druge oreščke, sezam, žita, ki vsebujejo gluten, jajca, rake, ribe.

Shranjevanje

Hranite stran od direktne sončne svetlobe, na suhem in hladnem prostoru. Hranite nedosegljivo otrokom.

Oblika

Proizvajalec

Država izvora

Poljska

Be the first to review “OstroVit Vitamin B12 (Metilkobalamin), 30 ml sprej”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Reviews

There are no reviews yet.

ŽE OD 11,90 EUR

Podpira kognitivne funkcije, zmanjša utrujenost ter daje energijo!
Izdelek je bil uspešno dodan v košarico!