Prebavni encimi, ki jih naravno proizvajamo v telesu, nam pomagajo razgraditi hrano in absorbirati hranila, vendar lahko njihova raven zaradi starosti, stresa in bolezni postane motena. Zato so na mestu prehranska dopolnila s prebavnimi encimi. Ta kompleks prebavnih encimov lahko z dodajanjem teh pomembnih encimov pomaga vzpostaviti ravnovesje.

V kompleks prebavnih encimov smo vključili amilazo, proteazo, lipazo, laktazo in celulazo ter betain HCl. Te snovi s prebavnimi encimi vsebujejo laktazo, ki jo pogosto uporabljajo tisti, ki težko prebavljajo mlečne izdelke, zlasti laktozo.

Sestavine v Natures Aid Digestive Enzyme Complex so rastlinskega izvora, zato so primerne za vse diete, tudi za vegane in vegetarijance.

Samo prijavljene stranke, ki so kupile ta izdelek, lahko podajo oceno.

Ocene izdelka

Izdelek še nima ocen.

ŽE OD 11,90 EUR

Podpira kognitivne funkcije, zmanjša utrujenost ter daje energijo!
Izdelek je bil uspešno dodan v košarico!

Zbiraj točke in pridobi dodaten popust! Ob registraciji, nakupu in oceni izdelka ter priporočilu prijatelja prejmeš točke, ki jih lahko izkoristiš kot dobropis ob naročilu. Pripisali smo ti tudi točke za vsa opravljena naročila v letošnjem letu! Stanje točk in več informacij dobiš tukaj >>

X