Večina ljudi se zaveda pomena vitaminov C in D, koristi vitamina K pa so manj znane. Poznamo dve obliki vitamina K – vitamin K1 in vitamin K2.

  1. Vitamin K1 najdemo v zeleni listnati zelenjavi in podpira normalno strjevanje krvi.
  2. Vitamin K2 se v telesu tvori iz vitamina K1 in prav vitamin K2 dokazano podpira zdrave kosti.

Edino živilo, ki neposredno zagotavlja vitamin K2, je fermentirana soja, ki jo pogosto uživajo na Japonskem in se imenuje natto. Ker vitamina K2 ni mogoče zlahka dobiti s prehrano, se mnogi ljudje odločijo za uporabo prehranskega dopolnila, da dopolnijo manko vitamina K2.

V podjetju Natures Aid so naši strokovnjaki skrbno pripravili vitamin K2 s klinično potrjeno in patentirano obliko vitamina K2, imenovano MenaQ7. MenaQ7 je primeren za vegane ter ne vsebuje glutena, mleka, soje in drugih pogostih alergenov. Prav tako naj bi bil najbolj bioaktivna oblika vitamina K2 na trgu in je bil uporabljen v številnih kliničnih preskušanjih, v katerih so preučevali potencialne koristi tega premalo znanega, a tako zelo pomembnega vitamina.

Naše dopolnilo z vitaminom K2 vsebuje tudi vitamin D, ki zagotavlja dodatno podporo za vaše kosti. Vitamin D prispeva k normalni absorpciji kalcija in ohranjanju zdravih kosti, zato je popoln partner vitaminu K2.

Be the first to review “Natures Aid Vitamin K2 (MenaQ7) 100 μg, 30 kapsul”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Reviews

There are no reviews yet.

ŽE OD 11,90 EUR

Podpira kognitivne funkcije, zmanjša utrujenost ter daje energijo!
Izdelek je bil uspešno dodan v košarico!

Akcija -15 %: na izdelke za vaše najmlajše!

X