Brezplačna pomoč in naročila

Cart:

0 izdelkov - €0,00
V nakupovalni košarici nimate nobenega izdelka.

0

O Natures Aid

Natures Aid prehranska dopolnila – strokovnjaki za naravno zdravje že od leta 1981.Natures Aid je podjetje iz Velike Britanije, ki proizvaja visoko kakovostna prehranska dopolnila že več kot tri desetletja. Ustanovljen leta 1981 je Natures Aid postal ena izmed najbolj prepoznavnih in priznanih blagovnih znamk za kakovostna prehranska dopolnila, ki jih proizvajajo sami v svoji tovarni, zgrajeni prav v ta namen.

Inovacije, ki pobirajo nagrade

Razvijanje vedno novih, naprednih in inovativnih izdelkov je ključ do uspeha prehranskih dopolnil Natures Aid. Natures Aid verjamejo, da je neprestan napredek nujen v industriji, kjer vedno odkrivajo nove sestavine in formulacije ter njih učinke. Njihove izkušnje v naravni prehrambni industriji so združene z njihovo ekipo za razvoj izdelkov, ki prejemajo prve nagrade za inovacije in izboljšave.

Imajo zavidljiv seznam izdelkov, ki so prejeli mnoge nagrade za izjemne in inovativne izdelke in formulacije, ki zadovoljujejo tudi potrebe in zahteve najbolj zahtevnih in osveščenih strank.

Proizvodnja v Veliki Britaniji, EU

Vsa prehranska dopolnila in ostali izdelki Natures Aid so proizvedeni v 4000 kv.m. velikem proizvodnem obratu v Prestonu, Lancashire, v Veliki Britaniji. Proizvedeni so v skladu z načeli dobre proizvodne prakse (GMP – Good Manufacturing Practice), kar jim daje popoln nadzor nad kakovostjo in učinkovitostjo njihovih izdelkov, s čimer svojim strankam zagotavljajo izdelke najvišje kakovosti.

Zavezani h kakovosti gredo še korak dlje in proizvajajo vse svoje izdelke po standardih, ki se zahtevajo za proizvodnjo farmacevtskih izdelkov in zdravil.

Izjemna skrb za stranke

Stranke so njihova zaveza številka 1 in bistvo vsega, kar delajo. Njihova misija je zagotoviti najbolj kakovostne standarde za svoje stranke in stremijo k 100 % zadovoljstvu svojih strank.

Sestavine, ki jim lahko zaupate

Da bi svojim strankam zares zagotovili najbolj kakovostne izdelke, imajo v podjetju Natures Aid tudi lastni laboratorij, ki izvaja stroge teste in nadzore kakovosti in ustreznosti, tako, da testirajo izdelke v vsaki fazi proizvodnje, od surovih sestavin do končnega izdelka. Tako ob vsaki proizvodnji za vsak izdelek izvedejo serijo kar 21 testov.

Ne testirajo na živalih

Nobenega od izdelkov ne testirajo na živalih in kadar je le izvedljivo, so izdelki primerni tudi za vegetarijance in vegane. V Natures Aid vsako leto predelajo več kot 50 ton surovih sestavin najvišje kakovosti. Vse sestavine so 100 % naravnega izvora in prestanejo stroge teste ustreznosti in kakovosti s strani njihove kontrolne ekipe, da se zagotovi kar najboljšo absorpcijo in učinkovitost.