Višnja Montmorency, ki jo gojijo v Kanadi, Franciji in ZDA, je sorta višnje. Od začetka 21. stoletja je zanimanje za višnjo Montmorency zelo veliko, številna poročila o njenih domnevnih koristih za zdravje pa so spodbudila raziskave o njenem delovanju v človeškem telesu.

V podjetju Natures Aid naša CherryXtra vsebuje 500 mg liofilizirane višnje Montmorency v prahu in je za vaš mir izdelana v skladu s standardi GMP.

Kako vam lahko pomaga ekstrakt češenj?

  1. Lahko pomaga pri protinu: V več študijah je bilo dokazano, da uživanje češenj pomaga pri protinu, saj zmanjšuje raven serumskih uratov in vnetnih procesov. V eni od opazovalnih navzkrižnih študij primerov so poročali, da je uživanje češenj povezano z manjšim tveganjem za ponovne napade protina.
  2. Lahko pomagajo pri spancu: Študije so pokazale, da lahko z visoko vsebnostjo melatonina pripomore k daljšemu času spanja in splošni učinkovitosti spanja.
  3. Zniževanje sečne kisline v telesu: Nekatere študije kažejo, da lahko češnje pomagajo zniževati raven sečne kisline v telesu. Urinska kislina je stranski produkt razgradnje purinov, njena povišana raven pa lahko prispeva k razvoju in poslabšanju protina.
  4. Pospešujejo okrevanje po intenzivnih treningih: Češnje vsebujejo antioksidante in protivnetne spojine, znane kot polifenoli, ki pospešijo okrevanje po vadbi za moč, zmanjšajo bolečine v mišicah in zmanjšajo propadanje mišic.
Be the first to review “Natures Aid CherryXtra 500 mg, 60 kapsul”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Reviews

There are no reviews yet.

ŽE OD 11,90 EUR

Podpira kognitivne funkcije, zmanjša utrujenost ter daje energijo!
Izdelek je bil uspešno dodan v košarico!