Vitamin E pomaga zaščititi telesne celice pred oksidativnim stresom. Ko jemo nezdravo hrano, pijemo alkohol, kadimo ali pa je naše telo izpostavljeno onesnaženju ali pesticidom, se v telesu začnejo kopičiti snovi, imenovane prosti radikali.

Če se raven prostih radikalov začne kopičiti, lahko povzročijo poškodbe naših celic, te poškodbe pa so povezane s staranjem in so znane kot oksidativni stres. Vitamin E lahko pomaga zaščititi celice pred oksidativnim stresom.

Natures Aid Vitamin E Oil so skrbno oblikovali naši notranji strokovnjaki, ki so združili naravni vitamin E s frakcioniranim kokosovim in sončničnim oljem, da bi ustvarili enostaven za uporabo, veganom prijazen tekoči dodatek vitamina E.

Preprosto dodajte 1 ml ohlajeni hrani ali pijači ali pa ga s pipete nakapljajte neposredno v usta. Po potrebi lahko naše negovalno olje z vitaminom E nanesete tudi neposredno na kožo. Naša priročna tekočina vsebuje 400iu vitamina E na odmerek.

Ne vsebuje GSO, glutena, kvasa, mlečnih izdelkov, oreščkov in soje, kar vam zagotavlja miren spanec ne glede na vaše prehranske zahteve.

Be the first to review “Natures Aid Vitamin E 20.000iu naravnega vira, 50 ml”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Reviews

There are no reviews yet.

ŽE OD 11,90 EUR

Podpira kognitivne funkcije, zmanjša utrujenost ter daje energijo!
Izdelek je bil uspešno dodan v košarico!