Vitamin E pomaga zaščititi telesne celice pred oksidativnim stresom. Ko jemo nezdravo hrano, pijemo alkohol, kadimo ali pa je naše telo izpostavljeno onesnaženju ali pesticidom, se v telesu začnejo kopičiti snovi, imenovane prosti radikali.

Če se raven prostih radikalov začne kopičiti, lahko povzročijo poškodbe naših celic, te poškodbe pa so povezane s staranjem in so znane kot oksidativni stres. Vitamin E lahko pomaga zaščititi celice pred oksidativnim stresom.

Natures Aid Vitamin E Oil so skrbno oblikovali naši notranji strokovnjaki, ki so združili naravni vitamin E s frakcioniranim kokosovim in sončničnim oljem, da bi ustvarili enostaven za uporabo, veganom prijazen tekoči dodatek vitamina E.

Preprosto dodajte 1 ml ohlajeni hrani ali pijači ali pa ga s pipete nakapljajte neposredno v usta. Po potrebi lahko naše negovalno olje z vitaminom E nanesete tudi neposredno na kožo. Naša priročna tekočina vsebuje 400iu vitamina E na odmerek.

Ne vsebuje GSO, glutena, kvasa, mlečnih izdelkov, oreščkov in soje, kar vam zagotavlja miren spanec ne glede na vaše prehranske zahteve.

Samo prijavljene stranke, ki so kupile ta izdelek, lahko podajo oceno.

Ocene izdelka

Izdelek še nima ocen.

ŽE OD 11,90 EUR

Podpira kognitivne funkcije, zmanjša utrujenost ter daje energijo!
Izdelek je bil uspešno dodan v košarico!

Zbiraj točke in pridobi dodaten popust! Ob registraciji, nakupu in oceni izdelka ter priporočilu prijatelja prejmeš točke, ki jih lahko izkoristiš kot dobropis ob naročilu. Pripisali smo ti tudi točke za vsa opravljena naročila v letošnjem letu! Stanje točk in več informacij dobiš tukaj >>

X