Sibirski ginseng je pripravek v tabletah, ki vsebuje izvleček sibirskega ginsenga. Povečuje telesno in duševno učinkovitost, zato je idealna izbira v stanjih šibkosti, utrujenosti ali v procesu rekonvalescence. Izdelek je priporočljiv za vse, ki se ukvarjajo tako s fizičnim kot tudi z umskim delom.

Poleg tega podpira procese učenja in pomnjenja ter ščiti naše telo pred stresnimi dejavniki. Ljudje, ki redno uživajo sibirski ginseng, čutijo več energije.

Kako vam lahko koristi sibirski ginseng?

1. Adaptogene lastnosti

Sibirski ginseng je znan po svojih adaptogenih lastnostih, kar pomeni, da lahko telesu pomaga pri obvladovanju stresa, bodisi fizičnega, čustvenega ali okoljskega. Ta lastnost naj bi povečala odpornost na stres in zmanjšala utrujenost.

2. Izboljšana energija in vzdržljivost

Sibirski ginseng se pogosto uporablja za povečanje energije in telesne vzdržljivosti. Lahko pomaga izboljšati vzdržljivost, zato je priljubljen med športniki in tistimi, ki opravljajo fizično zahtevna dela.

3. Okrepljeno delovanje imunskega sistema

Sibirski ginseng naj bi podpiral imunski sistem in tako pomagal telesu v boju proti okužbam in boleznim. Poveča lahko proizvodnjo belih krvnih celic in tako pomaga pri imunskem odzivu.

4. Večja jasnost misli

Po nekaterih študijah naj bi sibirski ginseng izboljšal duševno jasnost, osredotočenost in koncentracijo. Pomagal bi lahko tudi zmanjšati duševno utrujenost in izboljšati kognitivne sposobnosti.

5. Podpora telesni zmogljivosti

Sibirski ginseng se pogosto uporablja za izboljšanje telesne zmogljivosti in lahko pomaga pri okrevanju po intenzivni vadbi. Morda pomaga zmanjšati poškodbe mišic in vnetja.

6. Zmanjšanje stresa in tesnobe

Sibirski ginseng kot adaptogen lahko pomaga zmanjšati raven stresa in tesnobe, saj spodbuja uravnotežen odziv na stresne dejavnike. Lahko pomaga uravnavati stresne hormone, kot je kortizol.

7. Potencialni protivnetni učinki

Po nekaterih raziskavah naj bi imel sibirski ginseng protivnetne lastnosti, kar bi lahko pomagalo zmanjšati vnetja in ublažiti simptome vnetnih stanj.

8. Boljše zdravje srca in ožilja

Sibirski ginseng lahko ugodno vpliva na zdravje srca in ožilja, saj lahko pomaga pri zniževanju krvnega tlaka in izboljšanju krvnega obtoka. Prispeval bi lahko tudi k boljšemu delovanju srca.

9. Podpora hormonskemu ravnovesju

Sibirski ginseng lahko pomaga uravnavati hormonsko ravnovesje, zlasti glede hormonov, povezanih s stresom. Lahko bi bil koristen pri obvladovanju nadledvične utrujenosti.

10. Okrepljeno spolno zdravje

Sibirski ginseng se v tradicionalni medicini uporablja za krepitev spolnega zdravja in vitalnosti. Lahko izboljša libido in odpravlja spolne motnje pri moških in ženskah.

Uporaba

Vzemite 1 tableto na dan.

Opozorilo: Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano.

Sestava

Izvleček korenine sibirskega ginsenga (Eleutherococcus senticosus (Rupr. et Maxim.) Maxim), standardiziran na 1,2 % eleuterozidov, sredstvo za povečanje prostornine: mikrokristalna celuloza; sredstva proti sprijemanju: magnezijeve soli maščobnih kislin, silicijev dioksid.

Izdelek lahko vsebuje mleko (vključno z laktozo), sojo, arašide, druge oreščke, sezam, žita, ki vsebujejo gluten, jajca, rake, ribe.

1 tableta zagotovi 300 mg ekstrakta korenine sibirskega ginsenga, kar zagotovi 1,2 % (3,6 mg) eleuterozidov.

Shranjevanje

Hranite stran od direktne sončne svetlobe, na suhem in hladnem prostoru. Hranite nedosegljivo otrokom.

Oblika

Proizvajalec

Država izvora

Poljska

Be the first to review “NOVO! OstroVit Sibirski ginseng VEGE 300 mg, 120 tablet”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Reviews

There are no reviews yet.

ŽE OD 11,90 EUR

Podpira kognitivne funkcije, zmanjša utrujenost ter daje energijo!
Izdelek je bil uspešno dodan v košarico!