L-Teanin + Tirozin VEGE je vegansko prehransko dopolnilo za vse, ki želijo nuditi kar najboljšo podporo kognitivnim funkcijam. Vsebuje dve izjemno pomembni aminokislini, L-tirozin in L-teanin v veganskih kapsulah.

L-Teanin + L-Tirozin

L-teanin je nebeljakovinska aminokislina, strukturno podobna GABA nevrotransmitorjem in glutamatu, ki prehaja krvno-možgansko pregrado. Ima sproščujoč učinek, zato jo mnogi uporabljajo za blaženje anksioznosti in stresa, pa tudi izboljšanje spomina in koncentracije. Ima torej adaptogeno delovanje. Idealna je tudi za dodajanje kofeinu, saj prepreči neprijetne stimulativne učinke, kot so živčnost ali celo tresenje.

L-tirozin je izjemno pomembna snov, ki sodeluje pri sintezi dopamina in efinefrina (adrenalina). To sta izjemno pomembna nevrotransmitorja, ki vplivata tudi na količino tirozina v telesu. L-tirozin vpliva tudi na delovanje ščitnice in pomanjkanje lahko povzroči težave, med drugim tudi hipotioridizem ter vrsto drugih resnih komplikacij.

Učinki formule

V kombinaciji lahko L-teanin in L-tirozin nudita sinergijski učinek, kar lahko zagotovi koristi, kot so:

1. Povečana zbranost in jasnost misli

Teanin v kombinaciji z L-tirozinom, ki podpira kognitivne funkcije, lahko izboljša zbranost in duševno jasnost, tudi pod stresom.

2. Zmanjšanje stresa z ohranjanjem budnosti

Teanin lahko s svojim pomirjujočim učinkom pomaga zmanjšati tremo ali vznemirjenost, ki jo lahko povzročijo drugi stimulansi, L-tirozin pa podpira budnost in energijo.

3. Izboljšana produktivnost

Kombinacija zmanjšanja stresa in večje osredotočenosti lahko prispeva k večji produktivnosti, zlasti v zelo stresnih ali zahtevnih delovnih okoljih.

  • izboljša delovanje kofeina in izniči njegove negativne učinke
  • izboljša kognitivne funkcije (boljša osredotočenost, koncentracija in spomin)
  • izboljša kakovost spanja brez uspavalnega učinka
  • lahko izboljša športne rezultate zaradi boljše osredotočenosti
  • lahko izboljša regeneracijo po treningih
  • tirozin vpliva na optimalno delovanje ščitnice
  • spodbuja izločanje dopamina

Uporaba

Vzemite 1 kapsulo do 3-krat na dan.

Opozorilo: Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano.

Sestava

L-tirozin, L-teanin, kapsula: hidroksipropilmetil celuloza.

1 kapsula vsebuje 200 mg L-teanina in 300 mg L-tirozina.

Izdelek lahko vsebuje mleko (vključno z laktozo), sojo, arašide, druge oreščke, sezam, žita, ki vsebujejo gluten, jajca, rake, ribe.

Shranjevanje

Hranite stran od direktne sončne svetlobe, na suhem in hladnem prostoru. Hranite nedosegljivo otrokom.

Oblika

Proizvajalec

Država izvora

Poljska

Samo prijavljene stranke, ki so kupile ta izdelek, lahko podajo oceno.

Ocene izdelka

Izdelek še nima ocen.

ŽE OD 11,90 EUR

Podpira kognitivne funkcije, zmanjša utrujenost ter daje energijo!
Izdelek je bil uspešno dodan v košarico!

Zbiraj točke in pridobi dodaten popust! Ob registraciji, nakupu in oceni izdelka ter priporočilu prijatelja prejmeš točke, ki jih lahko izkoristiš kot dobropis ob naročilu. Pripisali smo ti tudi točke za vsa opravljena naročila v letošnjem letu! Stanje točk in več informacij dobiš tukaj >>

X