Brezplačna pomoč in naročila
Naj trgovec leta 2014 - zaneslljiv trgovec

Cart:

0 izdelkov - €0,00
V nakupovalni košarici nimate nobenega izdelka.

0

O Vitalii

Spletna trgovina Vitalia je odprla svoja "vrata" oktobra 2011 z željo uporabnikom ponuditi visoko kakovostna in preverjeno učinkovita prehranska dopolnila po dostopnih cenah. Ponujamo raznolika prehranska dopolnila za ohranjanje zdravja, dobrega počutja in vitalnosti ter za pomoč pri hujšanju.

Prehranska dopolnila HealthSpark, za katera ekskluzivno zastopnik je Vitalia, ne vsebujejo polnil, umetnih barvil in arom in so mnoga primerna tudi za vegetarijance in celo vegane. Proizvedena so v Veliki Britaniji v skladu s standardom GMP in zato izjemno kakovostna. Več o HealthSparku si lahko preberete tukaj.

Prehranska dopolnila so razdeljena na pet osnovnih kategorij: antioksidanti, hujšanje, zdrave maščobe, vitamini in minerali ter zdravje, kjer si lahko v uvodu vsake kategorije preberete osnovne informacije, zakaj so tovrstna prehranska dopolnila pomembna in zakaj jih je priporočljivo uživati.

Naš cilj je združevati kakovost, inovativnost in preverjeno učinkovitost izdelkov ter dostopne cene in raznoliko ponudbo, ter postati referenčna trgovina s kakovostnimi prehranskimi dopolnili v Sloveniji.

Uporaba spletne trgovine je zelo preprosta in varna. V trgovino se lahko z enim samim klikom prijavite tudi s svojim Facebook računom, plačevanje s karticami pa vam je omogočeno preko zanesljivega plačilnega sistema  PayPal. Izdelke pa lahko tudi osebno prevzamete na sedežu podjetja.

Ob že tako ugodnih cenah in posebnem popustu pri nakupu preko spleta pa vam podarjamo tudi dodatni 15 % popust ob prvem nakupu pri prijavi na naše e-novice!

Ker imamo večino izdelkov na zalogi, vam zagotavljamo hitro dostavo. Vsa naročila, prejeta med delavniki do 17h, bodo še isti dan odposlana.

Sicer pa vas vabimo, da si ogledate ponudbo in izberete nekaj zase in svoje dobro počutje!