OstroVit CLA 1000 mg je visokokakovostno prehransko dopolnilo, ki je vir konjugirane linolne kisline. Pripravek je na voljo v obliki kapsul, ki jih je lahko pogoltniti in so namenjene športnikom ter ljudem, ki skrbijo za zdrav in lep videz.

Konjugirana linolna kislina se nahaja v siru, mleku, jagnjetini in govedini, vendar le v majhnih količinah, zato je za večji vnos priporočljivo jemati CLA v obliki prehranskega dopolnila. Ima različne ugodne vplive na telo; med drugim lahko pripomore k izgubi maščobnega tkiva ter povečanju mišične mase ob ustreznih treningih.

Kako vam lahko koristi?

Konjugirana linolna kislina (CLA) je vrsta polinenasičene maščobne kisline, ki jo v majhnih količinah najdemo v živalskih proizvodih, kot sta govedina in mlečni izdelki. Kot prehransko dopolnilo je pridobila pozornost zaradi različnih ugodnih vplivih na zdravje.

1. Hujšanje in zmanjšanje količine maščob

CLA je priljubljena kot prehransko dopolnilo za pomoč pri hujšanju in zmanjšanje telesne maščobe. Nekatere študije kažejo, da lahko pomaga zmanjšati telesno maščobo, zlasti pri debelih osebah, in povečati pusto telesno maso.

2. Rast in ohranjanje mišic

CLA lahko prispeva k povečanju mišične mase in zmanjšanju izgube mišične mase, zato je priljubljena med bodybuilderji in ljubitelji fitnesa. Njena potencialna vloga pri spodbujanju mišične rasti je še vedno predmet raziskav.

3. Izboljšanje ravni holesterola

Po nekaterih raziskavah lahko CLA pozitivno vpliva na raven holesterola, saj zmanjšuje holesterol LDL (lipoproteini nizke gostote) in trigliceride ter povečuje holesterol HDL (lipoproteini visoke gostote).

4. Okrepljeno delovanje imunskega sistema

CLA ima lahko imunomodulatorne učinke, kar lahko podpira imunski sistem. Študije na živalih so pokazale obetavne rezultate.

5. Protirakave lastnosti

V nekaterih študijah so preučevali morebitne protirakave lastnosti CLA, ki naj bi zavirale rast nekaterih rakavih celic. Čeprav so ti rezultati zanimivi, so večinoma iz študij na živalih ali in vitro, zato so potrebne nadaljnje raziskave, da bi ugotovili pomen za zdravje ljudi.

Uporaba

Vzemite 1 do 3 kapsule na dan z nekaj tekočine, najbolje ob obroku.

Opozorilo: Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano.

Sestava

Etil ester konjugirane linolne kisline CLA, sestavina ovojnice: želatina, sredstvo za ohranjanje vlage: glicerol; voda.

1 kapsula vsebuje 1000 mg etilnega estra konjugirane linolne kisline CLA (zagotovi 800 mg CLA).

Lahko vsebuje sledove mleka (vključno z laktozo), soje, arašidov, sezama, glutena, jajc, lupinarjev, rib.

Shranjevanje

Hranite stran od direktne sončne svetlobe, na suhem in hladnem prostoru. Hranite nedosegljivo otrokom.

Oblika

Proizvajalec

Država izvora

Poljska

Samo prijavljene stranke, ki so kupile ta izdelek, lahko podajo oceno.

Ocene izdelka

Izdelek še nima ocen.

ŽE OD 11,90 EUR

Podpira kognitivne funkcije, zmanjša utrujenost ter daje energijo!
Izdelek je bil uspešno dodan v košarico!

Zbiraj točke in pridobi dodaten popust! Ob registraciji, nakupu in oceni izdelka ter priporočilu prijatelja prejmeš točke, ki jih lahko izkoristiš kot dobropis ob naročilu. Pripisali smo ti tudi točke za vsa opravljena naročila v letošnjem letu! Stanje točk in več informacij dobiš tukaj >>

X