Koencime najdemo v telesu in podpirajo encime pri kataliziranju številnih pomembnih reakcij. Eden najpomembnejših koencimov v telesu je koencim Q10 (krajše CO-Q-10). Co-Q-10 ima ključno vlogo v celičnem ciklu proizvodnje ATP (energije). Co-Q-10 najdemo v vsaki celici vašega telesa, še posebej veliko pa ga je v organih, kot so jetra in možgani.

Co-Q-10 je na voljo v živilih, kot so mastne ribe, meso, soja in arašidi, na voljo pa je tudi v obliki prehranskih dopolnil. V prehranskih dopolnilih Co-Q-10 se pogosto uporablja oblika Co-Q-10, znana kot ubikinon, ki ga mora vaše telo pretvoriti v ubikinol. Vendar telo od 30. leta starosti težje pretvori ubikinon v ubikinol, s staranjem pa je ta proces vse manj učinkovit.

Do nedavnega so bili vsi dodatki Co-Q-10 izdelani iz ubikinona, saj ubikinol zunaj telesa ni bil stabilen. Pred desetimi leti je bilo razvito edinstveno stabilno dopolnilo z ubikinolom, imenovano KanekaQH™ Ubikinol. KanekaQH™ Ubikinol je edini stabilni dodatek z ubikinolom, ki je na voljo, in je visokokakovostni vir ubikinola, ki smo ga izbrali za naš dodatek.

Naše skrbno izdelano dopolnilo z ubikinolom zagotavlja 50 mg ubikinola v vsaki priročni kapsuli in ne vsebuje umetnih barvil ali arom. Primerno za vegetarijance.

Be the first to review “Natures Aid Ubikinol Q10 50 mg, 30 kapsul”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Reviews

There are no reviews yet.

ŽE OD 11,90 EUR

Podpira kognitivne funkcije, zmanjša utrujenost ter daje energijo!
Izdelek je bil uspešno dodan v košarico!