Znanstveniki ugotavljajo, da ima vsaka bakterija drugačno vlogo in linija probiotikov Bio360 temelji na teh raziskavah.

Vaš mikrobiom se oblikuje v črevesju, kjer živi več kot 100 bilijonov različnih bakterij. Naše telo je s temi bakterijami v zanimivem simbiotičnem odnosu; nudimo jim življenjski prostor, v katerem lahko prebivajo, vaš mikrobiom, hkrati pa jih tudi potrebujemo.

Številne znanstvene raziskave, ki preučujejo številne vloge, ki jih imajo posamezne bakterije pri našem zdravju in počutju, so pokazale, da brez zdravega mikrobioma ni mogoče biti zdrav človek!

Linijo probiotikov Bio360 je razvila ekipa strokovnjakov za prehrano in temelji na znanstvenih raziskavah o posameznih bakterijskih sevih, ki smo jih izbrali za naše izdelke. Linija probiotikov Bio360 je bila je tudi nagrajena.

Pro-100 ULTRA je skrbno izbrana mešanica osmih bakterij: Lactobacillus acidophilus, Lacticaseibacillus casei, Limosilactobacillus reuteri, Lactiplantibacillus plantarum, Streptococcus thermophilus, Bifidobacteria lactis, Bifidobacteria longum in Bifidobacteria bifidum.

Pro-100 ULTRA je širokospektralno in zelo močno dnevno dopolnilo z dobrimi bakterijami, saj vsebuje 100 milijard živih bakterij na kapsulo. Zasnovan je tako, da vam zagotovi dopolnilo najvišje moči, ko ga potrebujete. Po zaključenem tečaju jemanja mikrobnega dodatka Pro-100 Ultra lahko nadaljujete s probiotiki Pro30 MAX ali Ostrovit Pharma.

Vse bakterije, ki jih uporabljamo v naših pripravkih, so človeške rezidenčne bakterije z dokazano sposobnostjo preživetja v prebavilih in učinkovite kolonizacije mikrobioma po zaužitju. Vsi bakterijski sevi, ki jih uporabljamo v vrsti Bio360, so prijazni do veganov in ne potrebujejo hlajenja.

Da bi bili še bolj mirni, lahko zagotovite, da Pro-100 ULTRA ne vsebuje glutena, kvasa, mlečnih izdelkov, soje in oreščkov, zato je primeren za vsak način prehranjevanja.

Uporaba

Vzemite 1 kapsulo na dan s hrano.

Opozorilo: Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano.

Sestava

Mikrokristalna celuloza, Lactobacillus acidophilus, Lactiplantibacillus plantarum, Lacticaseibacillus casei, Limosilactobacillus reuteri, Bifidobacterium bifidum, Bifidobacterium lactis, Bifidobacterium longum, Streptococcus thermophilus, maltodekstrin, lupina rastlinske kapsule (celuloza), sredstva proti sprijemanju (silicijev dioksid, magnezijeve soli maščobnih kislin rastlinskega izvora).

Ne vsebuje umetnih arom, barvil, konzervansov, laktoze, kvasa in glutena. Vegansko.

Shranjevanje

Hranite stran od direktne sončne svetlobe, na suhem in hladnem prostoru. Hranite nedosegljivo otrokom.

Oblika

Proizvajalec

Država izvora

Velika Britanija

Samo prijavljene stranke, ki so kupile ta izdelek, lahko podajo oceno.

Ocene izdelka

Izdelek še nima ocen.

ŽE OD 11,90 EUR

Podpira kognitivne funkcije, zmanjša utrujenost ter daje energijo!
Izdelek je bil uspešno dodan v košarico!

Zbiraj točke in pridobi dodaten popust! Ob registraciji, nakupu in oceni izdelka ter priporočilu prijatelja prejmeš točke, ki jih lahko izkoristiš kot dobropis ob naročilu. Pripisali smo ti tudi točke za vsa opravljena naročila v letošnjem letu! Stanje točk in več informacij dobiš tukaj >>

X